Caz șocant în Chișinău: Un câine, aruncat de la etajul 5 al unei clădiri

Publicat:

Caz șocant în Chișinău: Un câine, aruncat de la etajul 5 al unei clădiri

Un câine a fost aruncat în gol de la etajul cinci al unei clădiri din Chișinău. Animalul a suferit mai multe traumatisme și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Voluntarii implicați un salvarea acestuia adună bani pentru achitarea tratamentului. Între timp, poliția întreprinde măsuri pentru identificarea individului care a săvârșit fapta. 

Pe mai multe grupuri de Facebook au apărut informații despre faptul că un câine a fost aruncat în gol de la etajul cinci al unei clădiri, însoțite de imagini video. Cazul a avut loc în sectorul Botanica din Chișinău, în seara de 21 iulie, potrivit newsmaker.md.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Potrivit informațiilor, circa o oră animăluțul a stat în stradă rănit, fără ca niciun trecător să intervină. Ulterior, o persoană a chemat poliția. Oamenii legii au ajutat la acordarea primului ajutor și punerea acestuia într-o mașină, pentru a fi transportat la veterinărie.

Câinele a fost transportat la clinica veterinară Ciavdar. Acesta are o fractură deschisă la una din lăbuțe, ruptură de scrot, și i-au fost afectate organele interne. Starea lui este gravă.

Animalul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale, iar ulterior va urma perioada de recuperare.

Costurile pentru tratamentul animăluțului sunt mari, potrivit voluntarilor implicați în salvarea lui. Aceștia fac apel la cetățenii care pot face donații.

Datele bancare pentru donații:

Maib
5397 0200 6124 1350
Svetlana Catana

Victoriabank
4779 1800 0856 5476
Svetlana Catana

PayPal :
[email protected]

Purtătoarea de cuvânt a Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Natalia Stati, a confirmat cazul. Aceasta a precizat că oamenii legii întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, cât și indentificarea persoanei care a aruncat în gol câinele.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

„Pe caz a fost inițiată o anchetă. În dependență de toate circumstanțelor, cât și starea animalului, va fi luată o decizie conform animalului”, a comunicat reprezentanta poliției.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: ‘Harris pentru America!’

Hollywood-ul sprijină decizia preşedintelui Biden de a-şi încheia campania electorală: 'Harris pentru America!' Hollywood-ul a reacţionat cu recunoştinţă la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă...

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes

Bruce Springsteen este oficial miliardar, potrivit Forbes Bruce Springsteen, muzicianul originar din New Jersey care a devenit vocea rock 'n' roll a clasei muncitoare, are...

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima

Doctoriţa ucisă la Brăila înmormântată la Chişinău. Soţul victimei ar fi comandat crima Doctoriţa ucisă în cabinetul său din Brăila a fost înmormântată astăzi la...

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială

NBC News: Trădat, izolat şi furios. Cum a luat Joe Biden decizia istorică de a se retrage din cursa prezidenţială Izolat, frustrat şi furios, Joe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.