X

Cazinoul, boală grea! Un cuplu şi-a închis copiii în maşină pentru a juca liniştiţi la ruletă

Oficiul de Control al Jocurilor (JCJ) din Panama a informat miercuri că va interzice accesul în cazinourile din ţară unui cuplu care şi-a închis copiii minori în maşină pentru a merge să joace într-una dintre săli, relatează EFE, potrivit agerpres.

Autorităţile au informat că după sesizarea unor cetăţeni i-au “salvat” pe cei doi minori închişi în maşina staţionată în parcarea unui cazino din Ciudad de Panama.

Citeşte şi: Pentagonul se teme de tot ce-i mai rău! Racheta chinezilor se poate prăbuşi într-o zonă populată – Black News

“Părinţii copiilor se aflau în cazinou. Ambii au fost deferiţi Parchetului pentru Minori”, a informat Ministerul Siguranţei Publice.

În faţa acestei situaţii, Oficiul de Control al Jocurilor a anunţat miercuri că, în calitate de entitate de reglementare a jocurilor de noroc, respinge cu hotărâre astfel de comportamente iresponsabile.

Citeşte şi: IFPMA este ‘dezamăgită’ de suspendarea brevetelor pentru vaccinurile anti-COVID-19 – Black News

În baza normelor în vigoare, JCJ va restricţiona accesul acestui cuplu în sălile de joc, deoarece comportamentul său reprezintă o atingere adusă reputaţiei industriei jocurilor din Panama. Acest comportament nu poate fi tolerat de JCJ care susţine un joc responsabil, se arată într-o notă difuzată de oficiul menţionat.

Tags: cazinouCiudad de PanamacopiiOficiul de Control al Jocurilor (JCJ)panama
Categorii: Știrile zilei