Ce a cerut Delia pentru concertul de la Chișinău

Publicat:

Ce a cerut Delia pentru concertul de la Chișinău

Delia a concertat în această săptămână la Chișinău, iar organizarea a fost făcută în grabă, din cauza unei ”țepe” date de trupa Vama. Astfel, Delia a venit la Chișinău cu o mașină și a solicitat câte o ciorbă pentru membrii echipei și un masaj pentru ea la hotel, pe care a vrut să îl plătească din buzunarul propriu, a declarat Artur Suhih, fondatorul și directorul companiei Suhih Production SRL, citat de zdg.md.

Această companie a fost contractată de Guvernul Republicii Moldova pentru organizarea concertelor de pe 26, 27 și 28 august dedicate Zilei Independenței, potrivit stiripesurse.


Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Principalele declarații ale lui Suhih:

  • „În regim de urgență” a trebuit să înlocuiască trupa Vama, care a refuzat să vină la Chișinău cu trei zile înainte de concert.
  • Delia a evoluat pe scena din Piața Marii Adunări Naționale pe 28 august, fiind invitată după ce trupa Vama a anunțat că nu va concerta în capitală.
  • Vama a decis să se retragă, invocând o serie de ”contradicții interne legate de ora la care trebuia să urce pe scenă”.
  • „Așa că, în regim de urgență, a trebuit să găsim un înlocuitor pe măsură. În decurs de o oră, ni s-a oferit o listă cu cinci trupe care erau de acord cu condițiile noastre”. Beneficiarul (Guvernul, n. red.) a ales-o pe Delia, care, în ziua următoare, avea deja un concert programat la Oradea, ceea ce, evident, complica logistica”.
  • ”Cu doar două zile înainte de 28 august, a fost anunțată oficial participarea Deliei la concertul festiv. În dimineața spectacolului, am primit un mesaj despre anularea zborului Tarom pe ruta București-Chișinău. În timp ce căutam alternative timp de o oră, artista a decis să vină cu mașina până la Chișinău, fiind conștientă că ar putea ajunge la limită, chiar înainte de a urca pe scenă”.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

  • ”Aabsolut toți artiștii care au performat pe 26, 27 și 28 august au cântat live. Și știți care a fost singura rugăminte a Deliei către organizatori? O ciorbiță în culise pentru echipă și un masaj la hotel, pe care voia să-l plătească din propriul buzunar”.

Ziua Independenței R. Moldova, marcată anual pe 27 august, a fost sărbătorită printr-un program cultural pe 26, 27 și 28 august. De Ziua Independenței, pe scena din PMAN au evoluat Orchestra Națională de Tineret a Moldovei, interpreta din Suedia Loreen, care a câștigat Eurovision 2023, Subcarpații, Alternosfera, Irina Rimes, Satoshi și alții.

Anterior, RISE Moldova a scris că Guvernul de la Chișinău a alocat aproape 10 milioane de lei (aprox. 520.000 euro) pentru petrecerea de trei zile cu ocazia celor 33 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, la care a invitat artiști și trupe locale și internaționale. Publicația a scris că, în locul unei licitații publice, Cancelaria de Stat a recurs la procedura de negociere fără publicarea unui anunț de participare (NFP), adică a contractat direct compania Suhih Production SRL.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ministrul apărării din Israel cere un acord rapid pentru eliberarea ostaticilor

Ministrul apărării din Israel cere un acord rapid pentru eliberarea ostaticilor Ministrul israelian al apărării Yoav Gallant a cerut duminică o reuniune urgentă a cabinetului...

Japonia încurajează companiile în ceea ce privește adoptarea săptămânii de lucru de patru zile

Japonia încurajează companiile în ceea ce privește adoptarea săptămânii de lucru de patru zile Autoritățile din Japonia încurajează companiile în ceea ce privește adoptarea săptămânii...

Prima zi din septembrie a venit cu COD GALBEN de caniculă

Prima zi din septembrie a venit cu COD GALBEN de caniculă Meteorologii moldoveni au emis duminică, ziua în care a căzut în acest an prima...

Culisele arestării șefului Telegram, Pavel Durov. Ce este J3, mica unitate de criminalitate cibernetică din Paris care a dus la reținerea lui

Culisele arestării șefului Telegram, Pavel Durov. Ce este J3, mica unitate de criminalitate cibernetică din Paris care a dus la reținerea lui Ancheta  privindu-l pe...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.