X

Ce a cerut Delia pentru concertul de la Chișinău

Ce a cerut Delia pentru concertul de la Chișinău

Delia a concertat în această săptămână la Chișinău, iar organizarea a fost făcută în grabă, din cauza unei ”țepe” date de trupa Vama. Astfel, Delia a venit la Chișinău cu o mașină și a solicitat câte o ciorbă pentru membrii echipei și un masaj pentru ea la hotel, pe care a vrut să îl plătească din buzunarul propriu, a declarat Artur Suhih, fondatorul și directorul companiei Suhih Production SRL, citat de zdg.md.

Această companie a fost contractată de Guvernul Republicii Moldova pentru organizarea concertelor de pe 26, 27 și 28 august dedicate Zilei Independenței, potrivit stiripesurse.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Principalele declarații ale lui Suhih:

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Ziua Independenței R. Moldova, marcată anual pe 27 august, a fost sărbătorită printr-un program cultural pe 26, 27 și 28 august. De Ziua Independenței, pe scena din PMAN au evoluat Orchestra Națională de Tineret a Moldovei, interpreta din Suedia Loreen, care a câștigat Eurovision 2023, Subcarpații, Alternosfera, Irina Rimes, Satoshi și alții.

Anterior, RISE Moldova a scris că Guvernul de la Chișinău a alocat aproape 10 milioane de lei (aprox. 520.000 euro) pentru petrecerea de trei zile cu ocazia celor 33 de ani de la proclamarea Independenței Republicii Moldova, la care a invitat artiști și trupe locale și internaționale. Publicația a scris că, în locul unei licitații publice, Cancelaria de Stat a recurs la procedura de negociere fără publicarea unui anunț de participare (NFP), adică a contractat direct compania Suhih Production SRL.

Tags: chisinauDelia
Diverse