Ce a negociat Șor la Moscova? Slusari pretinde că știe

Publicat:

Ce a negociat Șor la Moscova? Slusari pretinde că știe

Fostul vicepreședinte al Parlamentului, Alexandr Slusari, pretinde că știe ce a „negociat” penalul fugar Ilan Șor în cadrul ultimei sale vizite la Moscova.

Citește și: Grosu vrea mai mult respect din partea autorităților israeliene


„Plahotniuc nu are ce pierde și definitiv a trecut sub controlul Kremlinului. Toate păcatele lui au fost iertate sau cel puțin amânate. Anume acest lucru a negociat Șor în ultima sa vizita în Federația Rusă. Dacă cunosc eu acest lucru, cu certitudine sunt la curent și serviciile speciale”, scrie Slusari pe pagina sa de socializare.

În acest context, Slusari s-a declarat mirat de „miopia guvernării în raport cu unii acoliții lui Plahotniuc”, care pot fi folosiți în unele „combinații politice și economice”.

„Vedem că Nichiforciuc, Andronache, Damir, Vaja Jhashi sunt foarte relaxați. Unii s-au întors în politică și chiar fac coaliție raională cu PAS. Cineva a devenit vedetă glamuroasă. Cineva continuă să controleze portul, să domine în sectorul cerealelor și oleaginoaselor și să plaseze publicitate în toate mass-media, așteptând distrugerea fermierilor mici și mijlocii și fortificarea concentrării economice proprie”, a explicat fostul vicepreședinte al Legislativului.

Alexandr Slusari face referință la războiul din Ucraina vecină exprimându-și temerea că și țara noastră riscă să fie „lovită în spate inclusiv din cauza unor jocuri politice și economice interne absolut inutile și foarte periculoase în condițiile actuale”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Canal Regional, TV-Drochia și Media TV, sancționate cu 19 mii de lei de Consiliul Audiovizualului

Canal Regional, TV-Drochia și Media TV, sancționate cu 19 mii de lei de Consiliul Audiovizualului Posturile de televiziune Canal Regional, TV-Drochia și Media TV au...

REPORTAJ FOTO: Republica Moldova comemorează 75 de ani de la cea de-a doua operațiune de deportări

REPORTAJ FOTO: Republica Moldova comemorează 75 de ani de la cea de-a doua operațiune de deportări

Două cutremure în România în mai puţin de trei ore

Două cutremure în România în mai puţin de trei ore Două cutremure au avut loc în România, în zona seismică Vrancea, în noaptea de vineri...

BIOGRAFIE – Keir Starmer: cine este noul premier al Marii Britanii şi ce promite?

BIOGRAFIE - Keir Starmer: cine este noul premier al Marii Britanii şi ce promite? Când Keir Starmer a fost ales să conducă Partidul Laburist din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.