Ce crede Maia Sandu despre politicianul Vladimir Putin

Publicat:

Ce crede Maia Sandu despre politicianul Vladimir Putin

În cei trei ani și jumătate de mandat de președintă a Republicii Moldova, Maia Sandu susține că nu a discutat și nu a avut vreo întrevedere cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, transmite Unimedia.

Citeşte şi: Putin l-a scos din schemă pe Serghei Şoigu; cine îi va lua locul la şefia armatei? – Stiripesurse.md


„Întreaga comunicare s-a făcut prin intermediul Guvernului și a comisiilor guvernamentale”, a declarat președinta țării la „vDudi”. Iată cum răspunde preşedinta ţării la întrebarea „ce fel de om politic este Putin?!”

„Nu s-a ajuns vreodată la vreo discuție despre o întrevedere, nici până la război.

– Ce credeți despre el, ca despre politician?

Toți știm că el a început războiul din Ucraina și cu toții știm că el poate încheia acest război, doar că el nu-și dorește asta, din păcate.

– De ce?

Nu știu.

– Are viziuni teritoriale asupra Moldovei?

Ce crede Maia Sandu despre politicianul Vladimir Putin

Auzim diferite declarații de la Kremlin, mai puțin demne. Noi ne dorim relații bune cu toți, nu însă cu cei care nu ne respectă sau care încep războaie”, a declarat Maia Sandu.

Președintele rus Vladimir Putin va fi arestat dacă va intra pe teritoriul Moldovei. Președinta Maia Sandu a precizat, anterior, că țara noastră este semnatar al acordului Curții Penale, iar Moldova va respecta decizia Curții.

În martie, Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pe numele lui Vladimir Putin, pe care îl acuză de comiterea de crime de război în Ucraina.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce se întâmplă dacă se opreşte tranzitul gazului rusesc prin Ucraina?

Ce se întâmplă dacă se opreşte tranzitul gazului rusesc prin Ucraina? Luptele grele din apropierea oraşului rus Sudja, pe unde gazul rusesc ajunge în Ucraina,...

Guvernul a aprobat constituirea Consiliului pentru Diplomație Economică

Guvernul a aprobat constituirea Consiliului pentru Diplomație Economică Executivul a aprobat constituirea Consiliului pentru Diplomație Economică, un organism esențial care integrează eforturile Ministerului Afacerilor Externe...

Alerta de disparitie! O femeie din raionul Ștefan Vodă a plecat de acasă de aproape o săptămână

Alerta de disparitie! O femeie din raionul Ștefan Vodă a plecat de acasă de aproape o săptămână Poliția solicită sprijinul cetățenilor pentru stabilirea locului aflării...

ANOFM: Aproape 1500 de refugiați ucraineni s-au angajat în câmpul muncii pe teritoriul R. Moldova

ANOFM: Aproape 1500 de refugiați ucraineni s-au angajat în câmpul muncii pe teritoriul R. Moldova De la începutul perioadei Situației Excepționale în Republica Moldova și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.