Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați

Publicat:

Ce este „ad breaks”, funcția testată acum de Instagram. Utilizatorii sunt revoltați

Rularea reclamelor în feed-ul din Instagram poate fi extrem de neplăcută pentru utilizatori, dar această activitate ar putea deveni și mai frustrantă în perioada următoare. Potrivit Daily Mail, Meta testează o funcție prin intermediul căreia utilizatorii nu pot sări peste reclame.

În prezent, platforma de socializare permite oamenilor să treacă cu swipe sau să deruleze pe lângă reclamele care apar în fluxul principal de imagini și videoclipuri, precum și în fluxurile Stories și Reels. Cu „ad breaks”, în schimb, funcție care ar urma să fie implementată în perioada următoare, acest lucru nu va mai fi posibil.


Citește și: Accident cu implicarea unui taxi în capitală

În ultimele zile, mai mulți utilizatori de Instagram s-au plâns că nu pot „sări” peste reclamele care le apar pe Instagram. Concret, ei susțin că le apare un cronometru care numără până la zece, timp în care nu pot trece peste reclama respectivă. În plus, dacă dau click pe reclama respectivă le apare mesajul „Vezi un ad breaks”.

Instagram a confirmat pentru BBC că este în curs de desfășurare un test.

„Întotdeauna testăm formate care pot aduce valoare pentru clienții de publicitate”, a spus aceasta într-o declarație, adăugând că va furniza actualizări suplimentare dacă testul va duce la schimbări permanente de format, potrivit G4media.ro.

Într-o declarație ulterioară, Meta a spus că „experimentează mereu noi produse și soluții publicitare, în conformitate cu evoluția tendințelor consumatorilor și a nevoilor de afaceri”.

Rămâne de văzut dacă acest test va fi pe placul clienților de publicitate, dar cu siguranță nu pare să fi fost bine primit de utilizatori.

O persoană de pe Threads a calificat mișcarea drept „nebună”, adăugând că „pare o mișcare agresivă și insistentă pentru a câștiga mai mulți dolari pentru Meta”.

„Voi dezinstala aplicația!” „Jur, mă face să-mi șterg contul de pe această platformă”, au fost alte comentarii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori

Scandal de proporții la Saga Festival: Hardwell acuză că a fost țepuit de organizatori Un scandal de proporții a izbucnit la Saga Festival și...

VIDEO – Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația

VIDEO - Situație ciudată în centrul Pământului: Nucleul și-a inversat rotația În adâncul Pământului se află nucleul, o minge metalică solidă care se rotește independent...

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență

OMS: Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență Spitalele din Republica Moldova sunt pregătite pentru situaţii de urgență conform protocoalelor Organizaţiei Mondiale...

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării

Războiul cognitiv, noul câmp de luptă al NATO. Soluțiile unui expert pentru combaterea dezinformării La summitul său apropiat, marcând 75 de ani de la înființarea...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.