X

Ce locuri trebuie evitate când călătorești cu avionul

Ce locuri trebuie evitate când călătorești cu avionul

Clienții companiei aeriene low-cost Ryanair pot obține cele mai bune locuri pentru un zbor cu ajutorul unei hărți practice a avionului. Pasagerii sunt sfătuiți să „evite” să stea în rândurile 11, 12 sau 33, potrivit birminghammail.co.uk, din anumite motive.

Pentru a coborî primul din avion, cele mai bune locuri sunt cele din primele cinci rânduri, le spune pasagerilor săi compania Ryanair, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Locurile cu cel mai generos spațiu pentru picioare sunt pe rândurile 1 A-C, 2 D-F, 16 și 17,  situate în apropierea ieșirilor de urgență.

Pasagerii Ryanair care rezervă un loc în rândurile 16 și 17 sunt liberi să facă check-in cu până la 60 de zile înainte de decolare, potrivit sursei citate.

Cele mai bune locuri pentru fotografii

Cei care vor să facă fotografii în timpul zborurilor Ryanair ar trebui să se orienteze către locurile de la fereastră situate între rândurile 15 și 18.

„Sunt fotografiile de pe Instagram care ți-au scăpat întotdeauna – cea cu cerul perfect roz-albastru, nori pufoși și raze de soare din altă lume, toate încadrate de o aripă obraznică care se uită din colț. Pentru a surprinde aceste frumuseți absolute, rezervați un loc la fereastră care se află undeva între rândurile 15 și 18 – este momentul dumneavoastră să străluciți”, recomandă compania aeriană.

Pe zborurile Ryanair, cele mai bune locuri pentru a obține rapid mâncare și băutură sunt locurile din rândurile 1, 2 sau 33.

Unde să-ți alegi locul dacă vrei să dormi

În cazul în care dorești să dormi, locul 11A ar fi cea mai bună alegere, deoarece nu are fereastră.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Printre locurile care ar fi de evitat se numără 11A, tocmai din cauza lipsei geamului (dacă nu ți-ai propus să dormi) precum și 12 A și 12 F, care pot avea un geam dezaliniat sau lipsă.

Rândurile 1 și 33 sunt și ele de evitat din cauza apropierii lor de toalete.

 

Tags: avion
Diverse