Ce NEBUNIE! Moderna și Pfizer au pierdut intenționat grupul de control al studiului clinic de testare a eficaciţăţii şi siguranţei vaccinului

Publicat:

Aceasta nu este doar o nebunie științifică, ci pare a fi foarte intenționată și foarte bine ţintită.

Testele vaccinurilor Moderna și Pfizer au fost efectuate, după cum se obișnuiește, cu un grup de control; un grup din cadrul studiului căruia i s-a administrat un placebo și nu vaccinul testat. Cu toate acestea, în timpul procesului – și după ce vaccinurile netestate au primit autorizație de utilizare de urgență – companiile de vaccinuri care au efectuat procesul au decis să încalce protocolul și să anunțe grupul de control că nu au fost vaccinate. Aproape tuturor grupurilor de control li s-a administrat apoi vaccinul.


Dizolvarea intenționată a grupului placebo încalcă scopul științific de a testa dacă vaccinul are vreo eficacitate; orice beneficii reale și / sau probleme de siguranță. Fără un grup de control nu este nimic cu care să se compare grupul vaccinat. Potrivit NPR, medicii au pierdut grupul de control în studiul clinic din ţinutul Johnson (Lexena, Kansas) în mod intenționat:
„Dr. Carlos Fierro, care conduce studiul acolo, spune că fiecare participant a fost chemat înapoi după ce FDA (Food and Drug Administration) a autorizat vaccinul.
În timpul acelei vizite am discutat opțiunile, care includeau rămânerea în studiu fără vaccin “, spune el,” și uimitor au fost oameni – câțiva oameni – care au ales asta.
Bănuiește că acei indivizi s-au înspăimântat de zvonurile despre vaccin. Dar toți ceilalți care au primit vaccinul cu placebo au continuat și au primit vaccinul propriu-zis. Deci, acum Fierro nu mai are în esență niciun grup de comparație pentru studiul în curs. „Este o pierdere din punct de vedere științific, dar, având în vedere circumstanțele, cred că este un lucru corect”, spune el.
Oamenilor care s-au înscris pentru aceste studii nu li s-a promis un tratament special, dar odată ce FDA a autorizat vaccinurile, dezvoltatorii lor au decis să ofere serurile. (Citeste mai mult)

Pentru a fi mai clari, autorizația și aprobarea finală a FDA pentru vaccinuri se bazează pe rezultatul acestor studii. Așa cum s-a menționat în exemplul de mai sus, grupul de control s-a pierdut în mod intenționat sub auspiciile „ceea ce trebuie făcut”, deci nu există nicio modalitate de măsurare a eficacității, efectivității sau siguranței vaccinului.

Nu mai este nimeni în grupul de control, cu o valoare statistic validă, pentru a oferi o comparație adecvată a rezultatelor între cei vaccinaţi şi cei nevaccinaţi.

Whisky – Tango – Foxtrot (WTF) !!! Acest lucru este nebunesc.

Acest articol NPR este unul care trebuie scos în evidenţă atunci când oamenii încep să pretindă că vaccinarea este eficientă.

Cum poate vaccinul să fie considerat eficient atunci când nu există un grup de persoane nevaccinate cu care să se compare rezultatele?

O durere bună, întregul sistem de sănătate funcționează pe o mentalitate masivă de stup, unde știința și metoda științifică sunt aruncate pe fereastră în favoarea rezultatelor ideologice și a profețiilor care se împlinesc de la sine. Faptul că cercetătorii și medicii, aparent sub statul de plată al companiilor farmaceutice care au un interes financiar în rezultatul vaccinului, au pierdut intenționat grupul de control este alarmant.

Desigur, Big Pharma va promova vaccinul ca fiind benefic, iar mass-media controlată va promova acel mesaj cu o deconectare completă de la detaliile studiilor clinice, iar FDA va acorda aprobarea rezultatelor care au fost construite intenționat pentru a produce un singur rezultat.

O nebunie totală!

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Eșec juridic pentru X: Platforma lui Musk trebuie să plătească o amendă mare în Australia

Eșec juridic pentru X: Platforma lui Musk trebuie să plătească o amendă mare în Australia Platforma de social media X, deținută de Elon Musk, a...

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată ‘deplorabilă’ de republicani

O statuie a lui Trump dezbrăcat, considerată 'deplorabilă' de republicani O marionetă de 13 metri înălţime cu chipul unui Donald Trump complet dezbrăcat a fost...

Operă de artă cu stema Țării Românești, scoasă la licitație la Barcelona. Cumpărătorul este un cetățean român și a plătit 500.000 de euro

Operă de artă cu stema Țării Românești, scoasă la licitație la Barcelona. Cumpărătorul este un cetățean român și a plătit 500.000 de euro Un cetățean...

5 to go investește peste 1 milion de euro pentru a putea deschide 50 de cafenele în Republica Moldova

5 to go investește peste 1 milion de euro pentru a putea deschide 50 de cafenele în Republica Moldova Radu Savopol, cofondatorul rețelei de cafenele...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.