X

Ce spune șeful IGP după ce PSRM și PACE i-au cerut demisia

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a comentat solicitările liderului fugar al Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, cercetat penal, de a-și depune demisia în contextul multiplelor accidente rutiere grave cu implicarea angajaților IGP din ultima vreme.

În cadrul unei conferințe de presă, Cernăuțeanu a declarat că nu vrea să comenteze declarațiile politice și că va continua să asigure securitatea în R. Moldova.

Citește și : Șeful Procuraturii Ungheni, implicat într-un accident grav soldat cu patru morți

„Eu mă simt responsabil pentru tot ce se întâmplă în securitatea din Republica Moldova și acest lucru îl voi asigura în continuare. Cât ține de aspectele politice, nu vreau să comentez declarațiile politice ale unor figuranți”, a declarat șeful IGP.

  Candidatul PSRM la șefia Capitalei, Adrian Albu, și liderul Partidului Politic PACE, Gheorghe Cavcaliuc, au cerut demisia ministrului Afacerilor Interne, Adrian Efros, a șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, și a conducerii Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, după ce pe traseele naționale au fost înregistrate mai multe accidente cu implicarea angajaților MAI.

Citește și : Portret de primar – Cine e Ion Ceban, candidatul MAN la șefia Capitalei

Tags: IGPpacePSRMViorel Cernăuțeanu
Categorii: JustiţieȘtirile zilei