Ce sunt pariurile live și cum poți juca responsabil

Publicat:

Lumea pariurilor este bogată în opțiuni, așa că ai de unde alege. Nu ne referim doar la varietatea sporturilor sau evenimentelor sportive, ci și la tipurile de beturi pe care le ai la dispoziție. Unii pariori sunt fideli unor obiceiuri de pariere, în timp ce alții încearcă orice oportunitate care apare. Înainte de a paria, este necesar să înțelegi cum funcționează pariurile live și să cunoști câteva informații esențiale.

Ce sunt pariurile live

Pariurile live se plasează în timp ce evenimentul sportiv este în desfășurare. Acest lucru presupune schimbarea constantă a cotelor, în funcție de modul în care decurge evenimentul. Uneori, cotele se schimbă radical. De exemplu, într-un meci de fotbal în care favorita este condusă cu 3 la 0 de echipa aparent mai slabă, cotele se modifică astfel încât să reflecte reducerea șansei echipei favorite de a obține un rezultat bun. Calcularea cotelor se face cu ajutorul unor algoritmi. Bineînțeles, opțiunile de pariere nu se rezumă la rezultat, ci la multe aspecte ale jocului, în funcție de sport.


Avantajele pariurilor live

Bettingul live a revoluționat lumea pronosticurilor sportive, pentru că a inclus dinamica jocului în acestea. Calculele de dinainte de începutul evenimentului devin provizorii, astfel pariorii care știu să profite de ocazii și cunosc statisticile, echipele și sportivii pot căpăta un plus de acuratețe în pronosticuri. Alte avantaje sunt:

-Apariția valorii suplimentare, pe măsură ce cotele se modifică;

-Parierea atât înainte de eveniment, cât și în timpul acestuia, ceea ce crește șansele câștigului potențial;

-Adaptarea pariurilor la evenimentul pe care îl urmărești live.

Dezavantajele pariurilor live

Pariurile live au și dezavantaje, cel mai important dintre acestea fiind lipsa unor opțiuni specifice la unele sporturi. De asemenea, uneori cotele nu oferă un echilibru între risc și un potențial câștig. Un alt dezavantaj ține de imprevizibilitate. Mulți pariori pierd sume mari la pariurile live, tocmai pentru că se grăbesc să profite de cotele dintr-un anumit moment sau pentru că jocul unuia dintre sportivi le pare atât de convingător, încât nu se gândesc că situația din teren se poate schimba brusc, în orice moment.

Cum poți participa la pariuri live

Pentru a paria în timpul unui eveniment sportiv, ai nevoie de un cont la o agenție online de betting. Dacă te înscrii special pentru pariurile live, verifică înainte dacă agenția respectivă are o astfel de opțiune pentru sporturile tale preferate. Familiarizează-te cu site-ul, vezi dacă nu există o ofertă atractivă disponibilă de care să profiți. Pariază apoi pe evenimentele live pe care le preferi.

Ideal este să te documentezi în legătură cu participanții partidei în cauză, fie că este vorba de fotbal, tenis, curse de cai sau alte sporturi. Astfel, poți afla detalii importante, care țin de formă, moral și motivație. Unele echipe sau sportivi pot avea un început prost de partidă, dar reușesc să revină și să câștige. De exemplu, se întâmplă ca unii jucători de tenis să aibă un moral scăzut atunci când pierd mai multe game-uri consecutive sau, dimpotrivă, nu reușesc să transforme un avantaj semnificativ într-o victorie.

Păstrează controlul asupra pariurilor

Joacă responsabil și nu ignora viața personală, profesională sau socială în detrimentul pariurilor. Acordă atenție bugetului de joc, pentru că poate fi ușor să-ți risipești banii. Pentru a păstra controlul, ideal este să-ți fixezi o limită de bani și de timp pentru acest hobby.

Pariurile live aduc un plus de diversitate și complexitate față de pariurile clasice. Informațiile de mai sus te ajută să înțelegi ce presupun acestea și cum poți lua parte la acestea, în mod responsabil.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului

3 500 de gospodării inspectate de salvatori. Atenție în perioada fermentării vinului Salvatorii au mers, săptămâna aceasta, pe la casele oamenilor din diferite localități, pentru...

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți

Mai mulți fani ai lui Ajax, arestați în timpul meciului cu Slavia Praga; Motivul pentru care au fost reținuți Ajax Amstedam a remizat în deplasare...

Atenție, șoferi: Traficul pe unele străzi din capitală, sistat de Ziua Vinului. Cum va circula transportul public

Atenție, șoferi: Traficul pe unele străzi din capitală, sistat de Ziua Vinului. Cum va circula transportul public Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de...

Bursa Președintelui se dublează în anul de studii 2024-2025

Bursa Președintelui se dublează în anul de studii 2024-2025 15 studenți și elevi vor primi bursa prezidențială majorată în acest an de studii. Mai exact,...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.