Cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda şi Italia

Publicat:

El Al, cea mai mare companie aeriană din Israel, a anulat toate zborurile către China, Hong Kong, Thailanda şi Italia şi a amânat lansarea mult-aşteptatului zbor direct către Tokyo. În plus, compania va concedia 1.000 de angajaţi din cauza îngrijorărilor legate de focarul de coronavirus şi de o scădere a cererii, scrie The Jerusalem Post, scrie news.ro .

Astfel, compania aeriană naţională a Israelului îşi reduce numărul de zboruri efectuate către o serie de ţări, dar îşi consolidează zborurile spre Larnaca (Cipru), Barcelona, ​​Zurich şi Berlin.


Citește și : O deputată iraniană a decedat din cauza coronavirusului

“Facem ajustări la programul de zbor”, a anunţat compania El Al.

Lansarea mult aşteptată a unei rute non-stop către Tokyo era programată pentru 11 martie.

Numeroase zboruri către destinaţii europene au fost anulate săptămâna aceasta, întrucât compania face “ajustări comerciale” în urma scăderii cererii.

De asemenea, compania El Al intenţionează să concedieze 1.000 de angajaţi permanenţi şi temporari în zilele următoare, întrucât a elaborat o serie de măsuri de reducere a costurilor, implementate pentru ”a asigura viitorul” companiei.

Citește și : Dispută în Grecia între medici şi Biserică pe tema coronavirusului

Cifra reprezintă aproape o şesime din întreaga forţă de muncă a companiei aeriene şi vine pe fondul unei scăderi severe a veniturilor ca urmare a epidemiei. În plus, directorii companiei vor suferi o reducere cu 20% a salariilor, având efect retroactiv, începând cu 1 martie.

El Al se aşteaptă ca veniturile să scadă cu 50 de milioane de dolari până la 70 de milioane de dolari, între ianuarie şi aprilie, din cauza “scăderii semnificative” a cererii şi ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de Ministerul Sănătăţii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Kamala Harris, Moldova și moldovenii

Kamala Harris, Moldova și moldovenii Moldovenii sunt puțin interesați de procesele politice care au loc în SUA. Aceasta chiar dacă sunt conștienți că de linia...

OPINIE – De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova?

De ce este Maia Sandu lideră în toate sondajele din R. Moldova? Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, 33,7% ar vota pentru actualul...

Europa îi rânjește în față propriului electorat (editorial)

Europa îi rânjește în față propriului electorat   Dreapta a câștigat teren la alegerile din Uniunea Europeană, însă noua ei conducere e tot cea veche   Alegătorii europeni...

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica

Povestea lui Joe Biden: Moartea soției și a fiicei într-un accident, cancerul fiului Beau, politica O inimă de piatră. Forțat să părăsească scena politică, furios...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.