Cea mai scumpă vilă a lui Jeffrey Epstein a fost vândută

Publicat:

După câteva luni de întârziere, luxoasa vilă din Manhattan a lui Jeffrey Epstein a fost vândută pentru circa 51 de milioane de dolari, urmând că banii rezultaţi în urma vânzării să meargă către fondul destinat victimelor acestuia, unele abuzate sexual chiar în această locuinţă luxoasă, informează dpa vineri, potrivit agerpres.

Vila este cea mai scumpă proprietate pe care deţinut-o miliardarul, decedat în închisoare la 10 august 2019, dintr-un portofoliu care includea o reşedinţă pe malul apei în Palm Beach, Florida, o fermă în New Mexico, două insule private în Insulele Virgine şi o casă la Paris.


Citește și: Emiratele Arabe Unite vor investi 10 miliarde de dolari în Israel

La 4 februarie, şeful Fondului special creat pentru despăgubirea victimelor lui Epstein a anunţat că suspendă temporar noile oferte de despăgubire a victimelor până când fondurile sale nu vor fi realimentate.

Fondul şi trustul responsabil cu gestionarea averii miliardarului au confirmat că, între iunie şi 31 decembrie trecut, acesta din urmă a plătit victimelor lui Epstein aproape 50 de milioane de dolari. Cu toate acestea, cea mai recentă actualizare a cheltuielilor făcute de trust, acoperind ultimele trei luni ale lui 2020, a arătat că pe lângă despăgubirile acordate victimelor, au fost plătite impozite pe proprietăţi în valoare totală de 190 de milioane de dolari.

Citește și: UE denunță reforma electorală din Hong Kong și amenință Beijingul cu noi sancțiuni

Într-o declaraţie către Miami Herald, miercuri seară, un avocat a declarat că fondul va fi în curând alimentat datorită vânzării, marţi, a vilei de pe strada 71, pentru circa 51 de milioane de dolari, semnificativ mai puţin decât preţul iniţial de listare de 88 de milioane de dolari.

Jeffrey Epstein a fost găsit mort pe 10 august 2019 în celula sa din New York. El fusese arestat şi inculpat în iulie pentru organizarea, între 2002 şi 2005, a unei reţele de fete tinere cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale neconsensuale.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale

Talentele Republicii Moldova, premiate pentru contribuțiile în artă și cultură la Gala Excelenței Muzicale Talentele Republicii Moldova au fost onorate la Gala Excelenței Muzicale, eveniment...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.