Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Publicat:

Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Candidatul MAN pentru funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că Procuratura Generală a fost sesizată în cazul scrisorilor false, distribuite în spațiul public.

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a spus că scrisorile false au fost distribuite de unii concurenți pentru funcția de primar al Capitalei pentru a denigrarea imaginea liderului MAN, transmite Știri.md.


„Am depus plângerea la instituțiile abilitate, inclusiv la Procuratură, pentru a cerceta falsul în acte care a avut loc miercuri”, a declarat Ion Ceban.

Citeşte şi: Netanyahu nici nu vrea să audă de o încetare a focului: ‘E vremea războiului!’ – Stiripesurse.md

De menționat că în ultimele zile în spațiul public a fost distribuită o scrisoare, care ar fi fost semnată de Ion Ceban și care ar fi adresată Ambasadei Federației Ruse.

Ion Ceban a declarat că în spatele acestor falsuri stau reprezentanții guvernării, care, din disperare că vor pierde alegerile la nivel național, recurg la infracțiuni de acest gen și la atacuri.

Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Ion Ceban a precizat că pentru scrisoarea falsă autorii au folosit un număr al unui act autentic ce a fost, într-adevăr, expediat Serviciului Tehnologiei Informației și Securitate Cibernetică.

„De către mai mulți concurenți electorali a fost plasat un material adresat din partea lui Ion Ceban Ambasadei Federației Ruse. Este o încălcare gravă și un fals în acte. Este o scrisoare care nu există. Numărul actului fals apărut în spațiul public este unul luat de pe o scrisoare autentică expediată anterior Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică. Scrisoarea este distribuită la greu de unii concurenți electorali, dar eu sunt sigur că acest lucru a fost făcut de reprezentanții guvernării. În ambele scrisori, în cea autentică și cea falsă, este folosit același număr care poate fi cunoscut doar de instituțiile statului”, a declarat Ion Ceban.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe Imaginile și clipurile video din timpul abuzurilor lui Gisèle Pelicot au fost...

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple

iPhone 16 nu se vinde atât de bine pe cât ar fi sperat Apple Apple conta pe noile funcții de inteligență artificială pentru a face...

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei

Zeci de elefanți au scăpat de inundațiile bruște la un sanctuar popular din nordul Thailandei Inundații bruște au măturat un sanctuar popular de elefanți din...

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.