X

Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Candidatul MAN pentru funcția de primar al Capitalei, Ion Ceban, a anunțat că Procuratura Generală a fost sesizată în cazul scrisorilor false, distribuite în spațiul public.

În cadrul unei conferințe de presă, Ion Ceban a spus că scrisorile false au fost distribuite de unii concurenți pentru funcția de primar al Capitalei pentru a denigrarea imaginea liderului MAN, transmite Știri.md.

„Am depus plângerea la instituțiile abilitate, inclusiv la Procuratură, pentru a cerceta falsul în acte care a avut loc miercuri”, a declarat Ion Ceban.

Citeşte şi: Netanyahu nici nu vrea să audă de o încetare a focului: ‘E vremea războiului!’ – Stiripesurse.md

De menționat că în ultimele zile în spațiul public a fost distribuită o scrisoare, care ar fi fost semnată de Ion Ceban și care ar fi adresată Ambasadei Federației Ruse.

Ion Ceban a declarat că în spatele acestor falsuri stau reprezentanții guvernării, care, din disperare că vor pierde alegerile la nivel național, recurg la infracțiuni de acest gen și la atacuri.

Ceban a sesizat Procuratura Generală în cazul scrisorilor false

Ion Ceban a precizat că pentru scrisoarea falsă autorii au folosit un număr al unui act autentic ce a fost, într-adevăr, expediat Serviciului Tehnologiei Informației și Securitate Cibernetică.

„De către mai mulți concurenți electorali a fost plasat un material adresat din partea lui Ion Ceban Ambasadei Federației Ruse. Este o încălcare gravă și un fals în acte. Este o scrisoare care nu există. Numărul actului fals apărut în spațiul public este unul luat de pe o scrisoare autentică expediată anterior Serviciului Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică. Scrisoarea este distribuită la greu de unii concurenți electorali, dar eu sunt sigur că acest lucru a fost făcut de reprezentanții guvernării. În ambele scrisori, în cea autentică și cea falsă, este folosit același număr care poate fi cunoscut doar de instituțiile statului”, a declarat Ion Ceban.

Tags: Ion CebanProcuratura Generalărusiascrisori
Categorii: PoliticăȘtirile zilei