X

Ceban dezvăluie ca salariu încasează de la Primărie

Ceban dezvăluie ca salariu încasează de la Primărie

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni dacă salariul său îl depășește sau nu pe cel al miniștrilor din Guvernul Recean. De asemenea, acesta a recunoscut cine gestionează bugetul în familia Ceban.

Fiind întrebat dacă primește un salariu mai mare decât cel al miniștrilor, Ion Ceban a spus că are un salariu cu mult mai puțin decât al acestora, transmite unimedia.info. 

Citeşte şi: CUTREMUR în guvernul ucrainean! Şase miniştri adjuncţi ai apărării au fost DEMIŞI – Stiripesurse.md

De asemenea, potrivit lui Ceban, cardul său este mereu la soția lui.

„Mai purtam cândva cu mine bani, când erau niște circumstanțe. Acum practic nu mai port bani cu mine, pentru că ajung repede la serviciu. Dacă am nevoie de o apă, de altceva, am totul. Trotineta nu se alimentează, fac uz probabil de clădirea publică, mai pun în priză”, a dezvăluit Ceban.

Ceban dezvăluie ca salariu încasează de la Primărie

Edilul nu a vrut să deschidă parantezele despre ce circumstanțe este vorba, dar în schimb a dezvăluit că în primii ani de mandat el începea lucrul la ora 04:00.

„A fost în primii ani, apoi, pentru că avem unele chaturi, care se numesc probleme în oraș sau altele, tot îi trezeam pe toți de la 04:00”, spune primarul Capitalei.

Tot în aceeași emisiune, Ion Ceban a declarat că dacă ar putea întoarce timpul înapoi, el nu ar schimba nimic în viața lui.

Categorii: Știrile zilei