Cel mai bogat om din America Latină a fost INTERNAT în spital

Publicat:

Miliardarul mexican Carlos Slim, în vârstă de 80 de ani, testat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, a fost spitalizat “pentru un control medical” şi “se simte foarte bine”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al familiei sale, informează AFP, potrivit agerpres.

Carlos Slim, cel mai bogat om din America Latină, care a făcut avere din industria de telecomunicaţii şi mass-media, “a fost spitalizat doar pentru un control, el are o stare de sănătate foarte bună”, a declarat Arturo Elias Ayub, unul dintre managerii grupului America Movil, înfiinţat de Carlos Slim şi devenit cel mai mare operator de telefonie mobilă din America Latină.


Citeşte şi: Bernie Sanders a făcut o avere cu poza de la Capitoliu

Luni, Carlos Slim Domit, unul dintre fiii miliardarului mexican, a anunţat pe Twitter că tatăl lui a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

“Se simte foarte bine. A avut parte de o evoluţie foarte favorabilă a bolii, după mai mult de o săptămână de simptome minore”, a adăugat Carlos Slim Domit.

Prin intermediul fundaţiei sale, Carlos Slim participă la finanţarea vaccinului dezvoltat împotriva maladiei COVID-19 de laboratorul britanic AstraZeneca şi Universitatea Oxford.

Pentru America Latină, acest vaccin este produs în Argentina şi a început să fie preparat şi în Mexic.

Citeşte şi: Slovacia a testat pentru covid mai mult de jumătate din populaţie într-o campanie fulger

Carlos Slim este cel mai bogat om din America Latină, cu o avere estimată la 58,5 miliarde de dolari, potrivit revistei Forbes, care îl clasează pe magnatul mexican pe locul al 21-lea în topul celor mai bogaţi oameni din lume.

America Movil este compania de telefonie mobilă care ocupă poziţii dominante pe piaţa latino-americană. Ea este prezentă şi în Europa şi în Statele Unite.

Jose Kuri Harfush, un afacerist din anturajul lui Carlos Slim, fost consilier în două dintre companiile miliardarului mexican, a murit din cauza unor complicaţii generate de maladia COVID-19, în iulie 2020, la vârsta de 71 de ani.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un bărbat, rănit grav de un rechin pe coasta de est a Australiei

Un bărbat, rănit grav de un rechin pe coasta de est a Australiei Un bărbat a fost rănit grav marţi după ce a fost atacat...

Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în organism

Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în organism Rechinii din apele de coastă ale Braziliei conțin urme de cocaină în...

Cuplu găsit mort după ce a încercat să traverseze cu un iaht Atlanticul

Cuplu găsit mort după ce a încercat să traverseze cu un iaht Atlanticul Cadavrele unui cuplu care a pornit într-o călătorie cu iahtul peste Oceanul...

Sake sustenabil: Un producător din Tokyo foloseşte muzică şi metode moderne pentru a contracara impactul climatic

Sake sustenabil: Un producător din Tokyo foloseşte muzică şi metode moderne pentru a contracara impactul climatic Sunetele blânde produse de un flaut reverberează în spaţiul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.