X

Cel puţin 15 morţi într-un accident de autobuz în Afganistan

Cel puţin 15 persoane au murit vineri în Afganistan într-un accident de autobuz, al doilea în 15 zile implicând un autocar şi care a provocat multe victime, a anunţat poliţia, potrivit agerpres.

Alte treizeci de persoane au fost rănite când autobuzul, care efectua legătura între provinciile Herat şi Kandahar în sudul ţării, s-a ciocnit cu un camion în provincia Farah, a declarat pentru France Presse purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, Mohibullah Mohib.

Citește și : Preşedintele american Trump pune la îndoială gravitatea agresiunii imputate candidatului său la Curtea Supremă

Cel puţin trei femei şi doi copii se numără printre victime, toţi pasageri ai autobuzului, a precizat purtătorul de cuvânt al guvernatorului provinciei Farah, Nasir Mehri.

Circumstanţele accidentului nu au fost clarificate, dar accidentele implicând autobuze ce leagă capitalele provinciale sunt frecvente în Afganistan.

La 8 septembrie, cel puţin 13 persoane au murit şi 25 au fost rănite într-un accident în care au fost implicate un autobuz şi un camion în provincia Kandahar.

Citește și : Încă un german a fost eliberat în Turcia înaintea vizitei de stat a lui Erdogan la Berlin

Tags: accidentAfganistanautobuzautocarvictime
Categorii: Știrile zilei