X

Cel puţin 8 copii răniţi după prăbuşirea unui tobogan gonflabil într-un parc de distracţii din sud-estul Angliei

O ambulanţă aeriană a fost solicitată după ce cel puţin opt copii au fost răniţi când un tobogan glonflabil s-a prăbuşit într-un parc de distracţii din sud-estul Angliei, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Numărul de răniţi şi gravitatea rănilor suferite în Woking Park sâmbătă seară a determinat poliţia din Surrey să declare un “incident major”, a menţionat aceasta într-un comunicat.

Citește și : Donald Trump către alegătorii americani: Votaţi cu republicanii sau Statele Unite vor fi invadate

“Opt copii au fost transportaţi la spital de Serviciul de ambulanţă de pe coasta de sud-est cu răni potenţial grave”, a mai precizat sursa citată.

Martorul Andy Datson a declarat că a fost îngrijorat după ce a trecut pe lângă toboganul “fragil” anterior în cursul serii şi a observat că un număr mare de copii se jucau pe instalaţie.

“Erau mult prea mulţi copii pe ea. Nu părea să poată ţine atât de multe persoane”, a declarat bărbatul în vârstă de 23 de ani.

Poliţia a contactat autorităţile locale responsabile de siguranţă şi a cerut ca “oricine a fost martor al incidentului sau deţine fotografii sau înregistrări video cu incidentul să contacteze poliţia”.

Woking Fireworks este un eveniment anual în oraşul situat la circa 40 km sud-vest de Londra, în cadrul căruia se strâng bani pentru numeroase organizaţii caritabile, notează DPA.

Citește și : O a doua caravană cu migranți se îndreaptă spre SUA

Tags: ambulantacopiitoboganWoking Park
Categorii: Diaspora