X

Cel puțin cinci morți în atacurile rusești asupra Kievului și a orașului Harkov

Cel puțin cinci morți în atacurile rusești asupra Kievului și a orașului Harkov

Cel puțin cinci persoane au murit și alte zeci au fost rănite în atacurile rusești cu rachete și drone asupra Kievului și a orașului Harkov, au anunțat oficiali ucraineni, citați de The Guardian.

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a scris pe Telegram că două persoane au murit după ce o clădire a luat foc în urma unui atac cu rachete rusești într-un cartier din capitala ucraineană, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: România intră în ‘Schengen Air’ din martie 2024

În Harkov, o femeie în vârstă de 91 de ani a fost ucisă într-un atac cu rachete care a lăsat un crater adânc de câțiva metri în apropierea unor clădiri rezidențiale, a declarat Oleh Synehubov, guvernatorul regional.

De asemenea, un cuplu a fost ucis și 11 persoane au fost rănite în apropierea Kievului, a transmis administrația regională.

Andriy Kostin, procurorul general al Ucrainei, a spus că cel puțin 115 persoane au fost rănite în urma atacurilor de marți. „Copii și familii întregi” se numără printre răniți, a scris acesta pe X. Kostin a calificat atacurile drept „un act flagrant de terorism”.

Citeşte şi: Află cine este cel mai bogat om din lume. Vezi ce avere are

Tags: Andriy KostinharkovkievVitali Klitschko
Externe