Cele mai inspirate cadouri de sărbători pentru părinți vin de la FineStore.ro

Publicat:

Sărbătorile de anul acesta sunt ocazia perfectă să ne bucurăm la maximum de prezența celor dragi, mai ales că, în 2021, din cauza situației pandemice, reuniunile de familie ne-au lipsit. Este și momentul în care ne așezăm cu toții la aceeași masă și ne bucurăm de preparatele tradiționale pregătite cu multă sârguință, dar este și timpul să deschidem cadourile așezate cu grijă sub brad. Chiar dacă părinții se declară fericiți doar să vadă familia întregită, acest lucru nu înseamnă că pot fi omiși de pe lista lui Moș Crăciun.

FineStore.ro, garanția cadoului perfect


Așa cum ne-a obișnuit deja în ultimii ani, FineStore.ro este și în 2021 ajutorul lui Moș Crăciun. Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice are pregătite pentru sacul Moșului peste 100 de modele de coșuri cadou, în care se regăsesc băuturi alese care potențează gustul preparatelor pregătite cu dragoste de mame, panettone pufos și dulciuri rafinate, ce vor putea fi servite împreuna cu cozonacul făcut în casă, cafea și ceai aromat, pentru a fi savurate în orice moment al zilei.

Pe lângă calitatea produselor și prețurile mici, specialiștii FineStore.ro acordă o atenție deosebită și modului de prezentare, toate cadourile fiind livrate în ambalaje elegante, în ton cu atmosfera festivă.

Potrivite pentru a fi dăruite de Crăciun părinților sunt cadourile tradiționale românești. Cu un cadou denumit sugestiv Tradiții Românești, ai toate șansele să-ți impresionezi părinții. Palinca și rachiul, realizate printr-o rețetă tradițională din Transilvania, dulceața de dovleac, mugurii de pin și vinul melodios sunt perfecte pentru a le arăta părinților cât de mult îți prețuiești originile, mai ales dacă vii în țară doar de sărbători.

Dacă, în schimb, preferi să le oferi părinților tăi o experiență Gourmet, tot FineStore.ro îți oferă surse de inspirație. Un astfel de cadou conține vinuri de la crame internaționale sau băuturi premium precum coniac, dulciuri rafinate sau delicatese precum terine de fazan sau de rață. Cutiile cadou Gourmet conțin accesorii de vin, seturi de bambus pentru brânzeturi și lumanari parfumate, pentru un răsfăț complet.

Aproape 4.000 de produse, în oferta FineStore.ro

În situația în care ați stabilit ca, pentru masa de Crăciun, părinții să se ocupe de prepararea mâncărurilor tradiționale, iar tu să completezi meniul cu băuturile nelipsite de la orice masă de sărbătoare, tot FineStore.ro îți vine în ajutor. Aproape 4.000 de produse fac parte din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice. Poți profita de prețurile mici pentru a te aproviziona cu băuturile preferate și pentru acasă, mai ales ca urmează o perioadă cu multe motive de sărbătoare. Cu o ofertă așa de bogată de licori alese, nu ai cum să nu găsești ceea ce cauți! Printre brandurile care se regăsesc pe FineStore.ro se numară Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Mozart, G Vine sau Kamiki. Este bine să știi că, în situația în care comanda ta depasește 199 de lei, livrarea este gratuită. Sărbători fericite alături de cei dragi!

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Water Day – Marea bălăceală în Parcul ‘La Izvor’ din Chişinău

Water Day - Marea bălăceală în Parcul 'La Izvor' din Chişinău Centrul Municipal de Tineret din Chişinău a organizat în Parcul „La Izvor” din capitală...

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti

Mai multă siguranță pentru portul Internațional Liber Giurgiuleşti Țările NATO de la Marea Neagră -Turcia, România și Bulgaria - au început o operațiune comună pentru...

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea

Alertă falsă cu bombă la AIC. Aeroportul și-a reluat activitatea Autoritățile anunță că alerta s-a dovedit a fi falsă. Astfel, Aeroportul și-a reluat activitatea în...

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord

Accident cu implicarea unui troleibuz ci zeci de pasageri la bord Un troleibuz cu circa 40 de pasageri la bord a fost implicat într-un accident...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.