Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Publicat:

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Céline Dion, care a sosit la Paris marţi, a făcut o vizită la Muzeul Luvru, pe care a împărtăşit-o pe reţelele de socializare. Cântăreaţa în vârstă de 56 de ani, despre care se zvoneşte că va fi vedeta ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice programată pentru vineri, a publicat patru fotografii pe Instagram.

Acestea o arată pe Céline Dion stând în faţa piramidei de la Luvru şi admirând operele expuse pe coridoarele muzeului. “De fiecare dată când mă întorc la Paris, îmi amintesc că există atât de multă bucurie şi frumuseţe de văzut în lume”, a scris ea: “Iubesc Parisul şi sunt atât de fericită să mă întorc! Mulţumesc oamenilor noştri minunaţi de la Luvru!”, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Vizita lui Céline Dion la Paris alimentează speculaţiile potrivit cărora vedeta ar putea cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. De mai multe luni circulă zvonuri potrivit cărora, după patru ani de retragere din cauza unei boli, cântăreaţa îşi va face o revenire importantă pe scenă la acest eveniment, care va fi în centrul atenţiei lumii.

Cântăreaţa s-a retras din sfera publică în 2020 din cauza sindromului persoanei rigide, o boală neurologică care îi afectează vocea şi care a obligat-o să ia o pauză în carieră. Cu toate acestea, speranţa unui spectacol vinerea aceasta a fost alimentată de mai multe luni de presa internaţională, fără a fi negată vreodată de cântăreaţă.

Potrivit informaţiilor BFM TV, Céline Dion ar putea interpreta “L’Hymne à l’amour” de Edith Piaf.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Întrebată luni, 22 iulie, dacă Céline Dion va cânta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, ministrul francez al Sportului şi al Jocurilor Olimpice şi Paralimpice, Amélie Oudéa-Castera, a refuzat să confirme sau să infirme această posibilitate: “Nu am de gând să spun da sau nu”, a declarat ea în platoul emisiunii “Télématin”.

Sosirea marţi la Paris a vedetei din Quebec a convins în cele din urmă mulţi fani că Céline Dion va concerta într-adevăr vineri. Prezenţa ei “nu este o coincidenţă”, a recunoscut ministrul miercuri pe TF1.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UNESCO a retras cel mai mare parc natural din Senegal de pe Lista Patrimoniului Mondial în Pericol

UNESCO a retras cel mai mare parc natural din Senegal de pe Lista Patrimoniului Mondial în Pericol Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură...

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o ‘călătorie’ muzeală

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o 'călătorie' muzeală Ţinute, instrumente muzicale şi alte obiecte împrumutate de muziciana americană Taylor Swift...

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană Muzicianul şi creatorul de modă american Pharrell Williams va purta flacăra olimpică, vineri, în regiunea pariziană,...

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți Pe 25 iulie curent, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Bălți, Institutul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.