Centrul Național Anticorupție anunță cu profundă tristețe, despre trecerea în neființă a lui, Iurie Mitreanu, care s-a stins din viață subit.

Publicat:

Centrul Național Anticorupție anunță cu profundă tristețe, despre trecerea în neființă a lui, Iurie Mitreanu

Centrul Național Anticorupție anunță cu profundă tristețe, despre trecerea în neființă a lui, Iurie Mitreanu, care s-a stins din viață subit.

Citește și Șeful OMS se declară foarte îngrijorat de ameninţarea tot mai mare a bolilor infecţioase în Fâşia Gaza


„Cu profundă tristețe, anunțăm despre trecerea în neființă a colegului nostru, Iurie Mitreanu, care s-a stins din viață subit.

Locotenent-colonelul Iurie Mitreanu este angajat al Centrului Național Anticorupție din anul 2003, având o carieră de mai bine de 20 de ani în structurile de forță ale statului.

Și-a început activitatea în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, după care a muncit o scurtă perioadă în Serviciul Protecție și Pază de Stat, iar de 20 de ani face parte din echipa CNA.

Un ofițer demn, cu verticalitate și destoinic, bun prieten și coleg, tată a trei copii – așa va rămâne Iurie Mitreanu în inimile noastre și ale tuturor celor care l-au cunoscut.

Suntem alături de îndurerata familie și transmitem pe această cale condoleanțe rudelor și apropiaților.

Drum lin, Iurie.”

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Peste 1400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei, săptămâna trecută

Peste 1400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza caniculei, săptămâna trecută Peste 1400 de persoane au solicitat ajutorul medicilor din...

Cod galben de PERICOL de incendiu

Cod galben de PERICOL de incendiu Meteorologii anunță Cod galben de incendiu, valabil pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Avertizarea intră în vigoare de astăzi,...

Creștere semnificativă a serviciilor de roaming bilateral între R.Moldova și România, constatată în 2023

Creștere semnificativă a serviciilor de roaming bilateral între R.Moldova și România, constatată în 2023 Pe parcursul anului trecut, s-a înregistrat o creștere semnificativă a serviciilor...

Romii din R.Moldova se confruntă în continuare cu discriminare și discurs instigator la ură

Romii din R.Moldova se confruntă în continuare cu discriminare și discurs instigator la ură Comunitatea romă din Republica Moldova se confruntă în continuare cu discriminare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.