X

Centrul „Patriot” s-ar fi instalat în fosta sală de audiență a Președinției

Centrul „Patriot” s-ar fi instalat în fosta sală de audiență a Președinției

Centrul pentru combaterea propagandei „Patriot” și-ar avea sediul în fosta sală de audiență a Președinției.

Citește și: Guțul va fi judecată. Șefa PA anunță că dosarul pe numele bașanei este pe ultima sută de metri

Despre aceasta scrie președintele Partidului Național Moldovenesc (PNM), Dragoș Galbur, care susține că de ceva vreme urmărește „mișcări foarte stranii și foarte multă lume” la fostul sediu.

Galbur susține că mașina Anei Revenco, numită șefă a Centrului cu pricina și pe care a recunoscut-o după ce fosta ministră a fost luată la rost de un chișinăuian pentru parcare neregulamentară, este parcată zilnic în fața sediului respectiv.

„De ce am abordat subiectul? Simplu, pentru că este o clădire publică, întreținută din bani publici, unde ieri a fost o instituție publică, iar astăzi s-a mutat altă instituție publică și tot acest lucru s-a făcut în mare secret, fără o comunicare publică, cum ar fi normal să fie dacă tot vrem ca în Uniunea Europeană”, a menționat Dragoș Galbur.

Este vorba despre edificiul de pe strada Sfatul Țării 53 unde, până nu demult, șeful statului primea cetățenii în audiență. Recent, Președinția a anunțat că cetățenii vor fi audiați de președinte în altă parte, fără a fi oferite alte detalii.

Nici președinția și nici conducerea Centrului „Patriot” nu au comentat deocamdată situația.  

Tags: Ana RevencoCentrul Patriotsala de audienta Președintie
Știrile zilei