Centrul Texasului, MĂTURAT de o tornadă (VIDEO)! 23 de oameni au fost răniţi!

Publicat:

Un orăşel din centrul Texasului urmează să evalueze miercuri dezastrul produs de o tornadă care a dus la rănirea a 23 de persoane şi a provocat pagube semnificative clădirilor, a dezrădăcinat copaci şi a doborât linii de electricitate, informează Reuters, potrivit agerpres.

Tornada s-a format în comitatul Williamson marţi, la ora locală 17:30 după care s-a deplasat spre comitatul Bell lăsând în urma sa distrugeri pe o distanţă de 11 kilometri, a afirmat marţi judecătorul comitatului Bell, David Blackburn, în cadrul unei conferinţe de presă.


Citeşte şi: LOCKDOWN-ul de la Shanghai alimentează anxietatea lanțurilor globale de aprovizionare – Black News

”O grămadă de moloz în urma tornadei, nu a mai rămas mare lucru”, a spus el. ”Copaci mari dezrădăcinaţi, răsturnaţi, cu ramurile smulse. Clădiri reduse la moloz. Fire de înaltă tensiune împrăştiate peste tot. Este destul de multă devastare”.

Circa 23 de oameni au fost răniţi, iar 12 au fost duşi la spital, a spus Blackburn, adăugând că autorităţile au verificat toţi rezidenţii.

Citeşte şi: Principalele instituţii evreieşti din Franţa cheamă la ‘un vot masiv’ pentru Macron – Black News

Cea mai mare parte a pagubelor s-a produs la periferia localităţii Salado, un oraş din comitatul Bell cu o populaţie de 2.300 de persoane, situat la o distanţă de circa 80 de kilometri nord de Austin. În imaginile şi înregistrările video distribuite pe reţelele de socializare şi în presa locală apar locuinţe grav avariate, precum şi resturi împrăştiate prin curţi şi pe şosele.

Sistemul atmosferic care a produs tornada a adus cu sine furtuni, vânturi puternice şi grindină în regiunea Midwest şi în sudul Statelor Unite. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: ‘Cu românii nu se poate face nimic’

Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: 'Cu românii nu se poate face nimic' Adolf Hitler, cunoscutul dictator german, considera armata română aproape...

VIDEO – ‘Supacell’, serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix

VIDEO - 'Supacell', serialul pe care mulți l-au văzut într-o singură noapte. Face furori pe Netflix „Supacell”, noul serial britanic pe Netflix, a captat rapid...

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Oscar: Franţa îşi modifică procedura de selecţie la categoria 'cel mai bun lungmetraj internaţional' Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC) din Franţa a decis să modifice...

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa

Epic Games spune că Apple blochează lansarea magazinului său de jocuri video în Europa Epic Games, producătorul jocului video ”Fortnite”, a declarat vineri că Apple...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.