Cetățeni pentru Europa” lansează campania „Produs în Moldova. Produs în Europa”

Publicat:

Cetățeni pentru Europa” lansează campania „Produs în Moldova. Produs în Europa”

Inițiativa civică „Cetățeni pentru Europa” lansează campania „Produs în Moldova. Produs în Europa”.

Potrivit inițiatorilor, campania subliniază aspirațiile Moldovei de a se integra mai puternic în structurile și piața europeană. Acesta transmite că produsele moldovenești îndeplinesc standardele de calitate și inovație ale UE, ceea ce le conferă un statut competitiv pe piața internațională, transmite IPN.


Campania propune un kit creativ per industrie și care poate fi personalizat pentru afacerile moldovenești care doresc să-și extindă prezența și să-și afirme angajamentul față de valorile europene. Kit-ul este conceput pentru a spori vizibilitatea și impactul mesajului  „Produs în Moldova. Produs în Europa” prin materiale de marketing și comunicare ușor de utilizat.

Kit-ul conține un ghid detaliat cu instrucțiuni clare despre cum să se utilizeze și personalizeze materialele incluse. La fel, va conține materiale creative editabile, precum șabloane pentru postări pe rețelele de socializare și alte materiale de promovare care pot fi adaptate. De asemenea, se va oferi suport continuu pentru optimizarea și implementarea materialelor în strategiile de marketing.

Kit-ul va conține stickere pentru PowerPoint și pagini web, bannere la intrare în sedii și stickere pentru produse, stickere pentru mașini, dar și 10 interviuri cu antreprenori, care vor fi difuzate. Antreprenorii pot descărca și adapta materialele pentru a le folosi în contextul afacerii sale.

Potrivit inițiativei civice, miza este convingerea unui număr cât mai mare de cetățeni de a participa la referendumul din 20 octombrie privind aderarea Republicii Moldova la UE.

Inițiativa „Cetățeni pentru Europa” reprezintă un grup de cetățeni care cred că locul Moldovei este doar în uniunea Europeană. Inițiativa civică a fost creată din dorința de a vedea Moldova membră a UE până în 2030.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Judecătoarea Veronica Cupcea, candidată pentru funcția de membru în CSM, a picat și evaluarea repetată

Judecătoarea Veronica Cupcea, candidată pentru funcția de membru în CSM, a picat și evaluarea repetată Judecătoarea Veronica Cupcea, candidată pentru funcția de membru în Consiliul...

CSE a instituit stare de alertă timpurie în sectorul gazelor naturale din Moldova

CSE a instituit stare de alertă timpurie în sectorul gazelor naturale din Moldova Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a instituit stare de alertă timpurie în...

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, în vizită la Chișinău

Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, în vizită la Chișinău Secretarul general adjunct al Consiliului Europei, Bjørn Berge, va vizita Republica Moldova. Oficialul va discuta...

O moldoveancă, condamnată la închisoare în Rusia pentru vânzare de droguri

O moldoveancă, condamnată la închisoare în Rusia pentru vânzare de droguri O moldoveancă a fost găsită vinovată de vânzarea drogurilor la scară deosebit de mare....

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.