X

Cezar: Legiunea „Libertatea Rusiei” va lupta pentru Harkov până la ultima picătură de sânge

Cezar: Legiunea „Libertatea Rusiei” va lupta pentru Harkov până la ultima picătură de sânge

Comandantul adjunct al Legiunii „Libertatea Rusiei” Maximilian Andronnikov (Cezar) este convins că ocupanții ruși nu au acum puterea să atace Harkovul. El a spus acest lucru într-un interviu cu jurnalistul Dmitrie Gordon. În opinia sa, lovind constant Harkovul, președintele țării agresoare a Federației Ruse, Vladimir Putin, se răzbune pe Ucraina pentru operațiunile voluntarilor ruși în regiunile de graniță ale Rusiei.

„El încearcă să intimideze societatea ucraineană și încearcă să încalce voința folosind teroarea. Oare cineva atacă Harkovul? Nu, nu are cu ce să atace. Dar are capacitatea de a bombarda civili în Harkov, de a-i ucide și de a arunca constant. IPSO sunt pe cale să ajungă acolo”, a spus Andronnikov. De asemenea, el a mulțumit locuitorilor din Harkov pentru primirea călduroasă a voluntarilor ruși.

“M-am întors recent de la o operațiune în regiunea (rusă) Belgorod. Vreau să transmit salutările mele calde locuitorilor din Harkov. Legiunea pentru Harkov va lupta până la ultima picătură de sânge. Am avut o primire atât de călduroasă oriunde. Locuitorii din Harkov, vă iubim ,,Vom sta ca un zid pentru voi”, a spus legionarul.

Tags: CezarLegiunea Libertatea Rusieipână la ultima picătură de sângeva lupta pentru Harkov
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei