Chinezul care a omorât cinci copii cu maşina se certase cu nevasta

Publicat:

Şoferul care a intrat cu maşina într-un grup de elevi în China, provocând cinci morţi şi 19 răniţi, şi-a ales ”la întâmplare” victimele, după o dispută cu soţia, a indicat vineri media de stat, relatează AFP, potrivit agerpres.

Aflat la volanul unei berline, bărbatul, un şomer în vârstă de 29 de ani, a intrat joi într-un grup de copii în timp ce aceştia traversau drumul din faţa unei şcoli elementare din oraşul Huludao, în provincia Liaoning (nord-est).


Citeşte şi: Performanţă formidabilă: Un român a câștigat Premiul Nobel Junior pentru Informatică

Tânărul ”introvertit” avea ”gânduri suicidare din cauza disputelor cu soţia sa” şi şi-a ales victimele ”la întâmplare”, a indicat agenţia de presă Xinhua, care citează poliţia.

În imaginile difuzate pe reţelele sociale se vede un grup de copii care traversau o stradă mare când o maşină care circula pe stânga, pe sensul greşit de circulaţie, îi izbeşte din plin.

Cei cinci morţi erau toţi copii din învăţământul preşcolar, a indicat joi televiziunea de stat CCTV, lăsând să se înţeleagă faptul că ei nu erau încă oficial şcolari la o şcoală primară şi, prin urmare, aveau vârste sub şase ani.

Citeşte şi: Israelul recunoaşte că a torpilat un vas plin cu refugiaţi

Printre cei 19 răniţi figurează două cadre didactice, un trecător, restul fiind ”persoane minore”, potrivit Xinhua.

Violenţele împotriva şcolarilor nu sunt rare în China. În aprilie, în nordul Chinei, un bărbat înarmat cu un cuţit a omorât nouă elevi de colegiu şi a rănit 12 în timp ce se întorceau acasă. Bărbatul, care a fost executat de atunci, a acţionat din răzbunare, după ce a fost ţinta unor ironii când era elev în şcoala vizată. În ianuarie 2017, un bărbat înarmat tot cu un cuţit a rănit 11 copii într-o grădiniţă din regiunea autonomă Guangxi (sud).

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21

Judocanul Vadim Ghimbovschi a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial U21 Judocanul Vadim Ghimbovschi (90 kg) a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial...

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

BNM va utiliza inteligența artificială în mai multe domenii-cheie. Care sunt acestea

BNM va utiliza inteligența artificială în mai multe domenii-cheie. Care sunt acestea Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI)...

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor

BNM va utiliza inteligența artificială pentru a îmbunătăți eficiența operațiunilor Banca Națională a Moldovei (BNM) utilizează mai multe instrumente de inteligență artificială (AI) pentru a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.