X

Chironda: Vom vota în toată țara pentru Moldova europeană

Chironda: Vom vota în toată țara pentru Moldova europeană

„La 5 noiembrie vom vota în toată țara pentru Moldova europeană, care trebuie construită ca o casă cu copii în siguranță”, susține Victor Chironda, candidat al Platformei DA la funcția de primar al municipiului Chișinău. În cadrul evenimentului de lansare în campania electorală, candidatul a mai spus că Europa înseamnă valori stabile, progres, civilizație, democrație, libertate și răsplată pentru valoare.

„Mă adresez în special femeilor și mamelor din Moldova, care înțeleg mai bine ca oricine ce înseamnă o casă cu mulți copii fericiți, sănătoși, educați, care să se joace și să trăiască în siguranță. O casă unde avem grijă și de părinții lor, de educatorii, de medicii, de bunicii lor și de toți ceilalți care le construiesc un prezent și un viitor sigur”, a menționat Victor Chironda, transmite ipn.md. 

Citeşte şi: SUA şi Rusia au câştigat, Europa şi Kievul au pierdut

Potrivit lui, această viziune europeană se aplică în Moldova la Chișinău, dar în orice oraș sau sat.

Chironda: Vom vota în toată țara pentru Moldova europeană

„La alegerile din noiembrie trebuie să alegem pe care mal vrem să fim. Trebuie să votăm pentru o Moldovă europeană, ca o casa cu mulți copii fericiți. Trebuie să votam împotriva ticăloșilor care încearcă sa ne fure Moldova și să o transforme într-o „operațiune specială”, a mai spus candidatul Platformei DA.

Conform tragerilor la sorți, Victor Chironda de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr urmează să fie cu numărul 12 în buletinul de vot.

Tags: chisinauMoldovaVictor Chironda
Categorii: PoliticăȘtirile zileiU.E.