X

Chişinăul are o nouă rută de autobuz spre Codru

Chişinăul are o nouă rută de autobuz spre Codru

Primăria municipiului Chișinău informează că de astăzi, 3 octombrie, către orașul Codru a fost lansată o nouă rută municipală de autobuz – nr. 14, după ce acum o săptămână către această suburbie a fost instituită ruta de autobuz nr. 15.

Citeşte şi: Există mai multe forme ale propagandei ruse în Republica Moldova – Stiripesurse.md

Astfel, ruta nr. 14 „orașul Chișinău (strada Miorița) – orașul Codru (strada Schinoasa Deal)” va avea un alt itinerar, transmite Știri.md.

Acesta presupune:

Tur – în raza orașului Chișinău: șoseaua Hâncești, strada Miorița (pod), în raza orașului Codru: strada Sihastrului, strada Schinoasa Deal;

Retur – în raza orașului Codru: strada Schinoasa Deal, strada Sihastrului, în raza orașului Chișinău: șoseaua Hâncești, strada Miorița (pod).

Se stabilește stația terminus pe terenul tehnologic din strada Schinoasa Deal din orașul Codru.

Chişinăul are o nouă rută de autobuz spre Codru

„Această măsură a fost luată în scopul eficientizării serviciilor de transportare a călătorilor și deservirea calitativă a populației din această localitate cu transport public municipal. Recent, la fel în orașul Codru, am lansat altă rută de autobuz, este vorba de ruta nr. 15, care duce în cealaltă parte a orașului Codru și anume pe strada Potârnichii”, a menționat primarul general, Ion Ceban.

Orarul de circulație poate fi vizualizat pe: https://www.autourban.md/index.php?page=orare&tip=2

Tags: autobuzchisinauCodru
Categorii: SocialȘtirile zilei