X

Chişinăul intră în febra Sărbătorilor de Iarnă

Chişinăul intră în febra Sărbătorilor de Iarnă

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi, iar Primăria Chişinău ne invită să petrecem în centrul Capitalei.

În data de 23 decembrie vor fi aprinse luminiţele pe Pomul de Crăciun şi va avea loc inaugurarea Târgului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale, transmite Știri.md.

Citeşte şi: Cetățenii R.Moldova vor simți beneficiile integrării europene cu mult înainte de aderarea propriu-zisă

„Vă aşteptăm în centrul Capitalei începând cu ora 17:00, unde veţi avea ocazia să vă bucuraţi de un concert împreună cu artiştii preferați: Corala „Vocile Primăverii”, Ansamblul de Violonişti „Divertisment”, pianiştii Iurie Mahovici şi Anatol Lapicus, ETHNO REPUBLIC cu Marcel Ştefăneţ, Nelly Ciobanu, Cornelia Ştefăneţ, Natalia Gordienko, Geta Burlacu, DARA, trupa „Brio Sonores”, Aurel Chirtoacă, Adrian Ursu, Ion şi Ruxanda Raţă, Cristina şi Sofia Scarlat, Viorica Lupu şi Ansamblul folcloric „Opincuţa”. Seara va culmina cu un recital susținut de Ștefan Bănică Junior din România”, anunță Primăria Chișinău.

Chişinăul intră în febra Sărbătorilor de Iarnă

31 decembrie – Revelionul cu Carla’s Dreams

6 ianuarie – Spectacolul de muzică populară și obiceiuri de iarnă „Creștini, Crăciunul a Sosit!”

Chişinăul intră în febra Sărbătorilor de Iarnă

Pe lângă Pomul de Crăciun, Târgul de Crăciun și spectacolele muzicale, în Piața Marii Adunări Naționale și în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, Primăria Capitalei amenajează un patinoar, un carusel, o zonă pentru a face fotografii și multe alte lucruri interesante pentru toți cei care vor ajunge în centrul orașului.

În ultimii trei ani, pentru că Primăria și Executivul nu au putut ajunge la un consens, locuitorii Capitalei aveau parte de doi brazi și două târguri de iarnă. Unul – în Piața Marii Adunări Naționale și altul – pe strada 31 August 1989.

Tags: chisinauPiaţa Marii Adunări Naţionalesarbatori de iarnatârgul de Crăciun
Categorii: SocialȘtirile zilei