Chitarista lui Michael Jackson dezvăluie viața tulburătoare a popstarului

Publicat:

Chitarista lui Michael Jackson dezvăluie viața tulburătoare a popstarului

La 15 ani de la moartea prematură a lui Michael Jackson, Jennifer Batten, chitarista sa de lungă durată, a împărtășit informații despre viața tulbure a Regelui muzicii pop. Batten, care a cântat alături de Jackson în timpul tuturor celor trei turnee mondiale ale sale, din 1987 până în 1997, a dezvăluit că faima și adorația imensă pe care le-a primit au venit la pachet cu provocări și suferințe personale profunde.

FOTO  Michael Jackson, Jennifer Batten- The SUN
FOTO Michael Jackson, Jennifer Batten- The SUN

Batten, o muziciană talentată din New York, a fost aleasă din peste 100 de chitariști aspiranți pentru a face parte din trupa lui Jackson. Reflectând asupra colaborării sale de zece ani cu cântărețul emblematic, ea a descris existența acestuia ca fiind asemănătoare cu viața într-o închisoare. În ciuda averii sale imense și a unei baze globale de fani, viața lui Jackson a fost puternic restricționată de nevoia constantă de securitate și de incapacitatea de a se bucura de libertăți simple, potrivit stiripesurse.

Citește și: Mai marii Europei s-au înţeles: Ursula von der Leyen rămâne şefa Comisiei Europene


FOTO  Michael Jackson, Jennifer Batten- The SUN
FOTO Michael Jackson, Jennifer Batten- The SUN

„Cred că oamenii din afară cred că cineva care are atât de multă faimă trebuie să fie fericit”, a declarat Batten pentru The Sun. „Dar a fost o închisoare pentru că de fiecare dată când voia să iasă la o librărie sau la un film trebuiau să fie șase agenți de pază care trebuiau să aranjeze asta. Nu avea libertatea de a pleca când avea chef.”

Jackson, care a fost propulsat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, a adunat numeroase distincții de-a lungul carierei sale, inclusiv 15 premii Grammy, șase premii Brit și un Glob de Aur. A vândut un număr uimitor de 500 de milioane de discuri în întreaga lume, consolidându-și statutul de superstar global.

Cu toate acestea, viața lui Jackson nu a fost lipsită de controverse. În 1993, el s-a confruntat cu acuzații de abuz sexual asupra copiilor, care au fost soluționate pe cale amiabilă. Acuzațiile au reapărut în 2005, când Jackson a fost judecat pentru afirmații similare. Deși FBI-ul nu a găsit nicio dovadă de comportament criminal, iar Jackson a fost achitat, procesul a avut un impact semnificativ asupra sa. Potrivit lui Batten, calvarul l-a lăsat pe Jackson zguduit și retras, determinându-l să se retragă din viața publică și din prețioasa sa fermă Neverland.

FOTO  Jennifer Batten- The SUN
FOTO Jennifer Batten- The SUN

„Cred că totul a fost un b******t. Asta a fost pe coperta fiecărei reviste pentru o lungă, lungă perioadă de timp”, a spus Batten. „Totul a fost foarte întunecat și nefericit. Și, în cele din urmă, Michael s-a dovedit nevinovat.”

În martie 2009, Jackson și-a surprins fanii anunțând o revenire pe scenă cu o rezidență de 50 de date la O2 Arena din Londra, marcând astfel revenirea sa după o pauză de zece ani de la turnee. În mod tragic, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de începerea rezidenței, Jackson a murit din cauza unei supradoze la vârsta de 50 de ani.

Batten a povestit momentul în care a aflat de moartea lui Jackson în timp ce conducea prin Los Angeles. „La început nu am crezut pentru că auzisem multe, multe zvonuri de-a lungul anilor care nu erau adevărate. Dar, evident, am aflat că era adevărat. Primul meu gând a fost de tristețe extremă pentru copiii lui, pentru că este devastator, mai ales când ești atât de tânăr.”

Citește și: Rusia interzice trei posturi TV din România

 

Reflectând asupra caracterului lui Jackson departe de ochii publicului, Batten l-a descris ca fiind „foarte radiant” și „foarte prietenos”. În ciuda evenimentelor tumultoase din viața sa, ea a subliniat că bunătatea și creativitatea lui Jackson au lăsat o impresie de durată asupra celor care l-au cunoscut.

În timp ce fanii din întreaga lume comemorează cea de-a 15-a aniversare a morții lui Michael Jackson, reflecțiile lui Batten oferă o amintire emoționantă a realității complexe și adesea dureroase din spatele fațadei orbitoare a faimei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Au dat-o la ‘pace’: România a stabilit data alegerilor

România a stabilit data alegerilor Coaliţia de guvernare din România a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare, cele dintâi urmând...

Mihai Popșoi va găzdui Trilaterala R. Moldova – România – Ucraina

Mihai Popșoi va găzdui Trilaterala R. Moldova - România - Ucraina Viceprim-ministrul, ministru afacerilor externe, Mihai Popșoi, va găzdui mâine, 5 iulie, la Chișinău, cea...

Doi falşi poliţişti au forţat o tânără să le dea o mică avere

Doi falşi poliţişti au forţat o tânără să le dea o mică avere Doi indivizi, de 35 și 46 de ani din raionul Ocnița, s-au...

Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere a obiectelor explozibile

Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere a obiectelor explozibile Polițiștii de frontieră și carabinierii își vor consolida capacitățile de recunoaștere...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.