Chris Evans este ‘cel mai sexy bărbat în viaţă’

Publicat:

Chris Evans, actorul din “Captain America”, a fost desemnat luni de revista People “cel mai sexy bărbat în viaţă” pentru anul 2022, după ce colegul său de la Marvel, Paul Rudd, a primit acest titlu în 2021, informează Reuters, potrivit agerpres.

Evans, care are 41 de ani şi este necăsătorit, a declarat că percepe titlul drept “o formă ciudată de laudă umilă”. Cu toate acestea, starul era nerăbdător să împărtăşească vestea cu cel mai mare fan al său – mama sa.


Citeşte şi: Coreea de Nord califică drept nefondate acuzaţiile SUA că ar furniza armament Rusiei – Black News

“Mama mea va fi atât de fericită”, a declarat Evans pentru People într-un interviu. “Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta este ceva cu care se poate lăuda cu adevărat”, a completat actorul originar din Boston.

Popularitatea lui Evans a crescut de-a lungul anilor, de la rolul dintr-unul dintre primele sale seriale de televiziune, “Opposite Sex”, în 2000, la interpretarea lui Steve Rogers/Captain America.

Citeşte şi: Germania îşi dublează finanţarea pentru protecţia pădurilor la nivel global – Black News

În pofida numeroaselor distincţii primite la Hollywood, starul din “Gray Man” are aspiraţii şi în afara actoriei, printre acestea numărându-se căsătoria şi paternitatea.

Deşi are încă nevoie de timp pentru a se obişnui cu noul său titlu, actorul a declarat pentru People că îşi va aminti cu plăcere de această onoare atunci când va deveni “bătrân şi flasc”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Continuă „nebunia”: PSG s-a răzgândit pentru a treia oară în privința înlocuitorului lui Kylian Mbappe

Continuă „nebunia”: PSG s-a răzgândit pentru a treia oară în privința înlocuitorului lui Kylian Mbappe PSG l-a pierdut pe Kylian Mbappe (25 de ani), căruia...

Meteo duminică, 30 iunie 2024: Cer predominant însorit și maxime de până la 34°C

Meteo duminică, 30 iunie 2024: Cer predominant însorit și maxime de până la 34°C Meteorologii anunță pentru ziua de duminică, 30 iunie, cer predominant însorit...

Evenimentele Zilei de 30 iunie în Istorie

Evenimentele Zilei de 30 iunie în Istorie 30 iunie este a 181-a zi a calendarului gregorian și a 182-a zi în anii bisecți. Pe...

Horoscop 30 iunie 2024 

Horoscop 30 iunie 2024  Astrologii vă recomandă să acţionaţi cu mult tact şi înţelegere astăzi, mai ales în discuţiile cu persoana iubită, potrivit stiripesurse. Horoscop...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.