Cinci lituanieni au fost răniţi în Ucraina în bombardamente ruse şi se află internaţi la spital

Publicat:

Cinci lituanieni au fost răniţi în Ucraina în bombardamente ruse şi se află internaţi la spital

Cinci lituanieni au fost răniţi în Ucraina în bombardamente ruse în timp ce aduceau ajutor material soldaţilor ucraineni, au anunţat miercuri, fără alte detalii, responsabili şi membri ai echipei lor, informează AFP.

Cei cinci se deplasau cu maşina atunci când au fost prinşi în bombardamente la Pokrovsk, în regiunea Doneţk (est), a precizat colegul lor Valdas Bartkevicius, potrivit stiripesurse.


Citește și: Mai marii Europei s-au înţeles: Ursula von der Leyen rămâne şefa Comisiei Europene

Guvernatorul local informase înainte despre cinci morţi şi zeci de răniţi în atacuri ruse asupra oraşului Pokrovsk, luni.

“Suntem toţi cinci la spital”, a scris printr-un mesaj pe Facebook adresat AFP Sigitas Maliauskas, care a suferit contuzii.

El a precizat că alţi doi membri ai echipei au suferit de asemenea contuzii, unul a fost rănit la o mână, iar altuia a trebuit să i se amputeze un picior.

Ministrul lituanian al apărării a anunţat că cele cinci persoane sunt spitalizate “într-o stare stabilă” în oraşul ucrainean Dnipro.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tineri de 14-35 ani se pot răcori la Water Day, în Parcul la Izvor

Tineri de 14-35 ani se pot răcori la Water Day, în Parcul la Izvor Tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani sunt invitați să se...

Primăria Chișinău anunță lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe sectoare ale Capitalei

Primăria Chișinău anunță lucrări de reabilitare a carosabilului în mai multe sectoare ale Capitalei Primăria municipiului Chișinău informează despre lucrările de reabilitare a carosabilului în...

Duminică, 30 iunie începe Festivalul românesc de animație pentru copii

Duminică, 30 iunie începe Festivalul românesc de animație pentru copii Parcul „Alunelulˮ va găzdui, în perioada 30 iunie-7 iulie, Festivalul românesc de animație pentru copii....

Recoltarea grâului este în toi pe câmpurile din Moldova

Recoltarea grâului este în toi pe câmpurile din Moldova Este în toi secerișul. Vremea mai caldă din acest an a făcut ca recoltarea grâului și...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.