Cinci permise de conducere falsificate, descoperite la punctele de trecere a frontierei, în ultimele 72 de ore

Publicat:

Cinci permise de conducere falsificate, descoperite la punctele de trecere a frontierei, în ultimele 72 de ore

Angajații Poliției de Frontieră au demarat cercetări pe numele a cinci persoane care dețineau permise de conducere cu semne vădite de falsificare.

Potrivit Poliției de Frontieră, toate cele cinci cazuri au fost înregistrate în ultimele 72 de ore. Persoanele cercetate s-au prezentat pentru a ieși din Republica Moldova, potrivit stiridinmoldova.md.


Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Așadar, în punctul de trecere a frontierei Cahul, oamenii legii au depistat două permise de conducere ucrainene falsificate: unul aparținea cetățeanului Armeniei și celălalt – unui cetățean ucrainean.

De asemenea, două persoane cu dublă cetățenie (MDA/ROU) aveau asupra lor un permis de conducere moldovenesc și altul rusesc, ambele fiind evidente falsificate.

Totodată, în punctul de trecere a frontierei Ceadâr-Lunga 1, un șofer moldovean a prezentat printre documentele de călătorie și permisul de conducere moldovenesc. Din primele cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că acest permis era falsificat. În cadrul audierilor, conaționalul a recunoscut că permisul ar fi fost perfectat printr-un intermediar, însă credea că este unul veridic.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

În continuare, investigațiile sunt desfășurate de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale SUD, sub aspectul comiterii infracțiunii de folosire și deținere a actelor oficiale false (art. 361 Codul penal al R. Moldova). 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Diaspora Business Forum 2024: 150 de participanți, prezenți la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024: 150 de participanți, prezenți la Chișinău Diaspora Business Forum 2024 a reunit la Chișinău 150 de participanți din diferite domenii pentru...

Ziua Naţională a Apicultorului în Republica Moldova

Ziua Naţională a Apicultorului în Republica Moldova În fiecare an, pe 19 august, Republica Moldova sărbătorește Ziua Națională a Apicultorului, pentru a celebra munca și...

Accident violent la Ciocana! O masina a ajuns cu rotile in sus dupa ce a fost izbita de un alt autoturism

Accident violent la Ciocana! O masina a ajuns cu rotile in sus dupa ce a fost izbita de un alt autoturism Accident violent la Ciocana!...

Deficit de peste 1.800 de educatori și profesori, la început de nou an școlar

Deficit de peste 1.800 de educatori și profesori, la început de nou an școlar Noul an școlar începe cu un deficit de peste 1.800 de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.