Cinci persoane au pătruns în incinta ambasadei Iranului la Stockholm

Publicat:

Cinci persoane au pătruns în incinta ambasadei Iranului la Stockholm

Cinci persoane au pătruns marţi după-amiază în incinta ambasadei Iranului din Suedia, la periferia capitalei Stockholm, înainte de a fi evacuate, a anunţat poliţia suedeză, relatează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

“Poliţia a fost chemată la ambasada Iranului pentru că persoane se aflau în exterior şi cinci indivizi au pătruns în zona ambasadei”, a afirmat poliţia într-un comunicat. O persoană a fost reţinută sub suspiciunea de agresiune.


Citeşte şi: Nicu Popescu şi-a depus DEMISIA – Stiripesurse.md

Toate persoanele au fost evacuate, a adăugat o purtătoare de cuvânt pentru postul de televiziune TV4, precizând că nu poate spune dacă adunarea în faţa ambasadei a fost autorizată.

Cinci persoane au pătruns în incinta ambasadei Iranului la Stockholm

Relaţiile dintre Suedia şi Iran s-au deteriorat şi mai mult în decembrie, după ce o curte de apel suedeză a confirmat condamnarea fostului oficial iranian Hamid Noury la închisoare pe viaţă pentru execuţiile a mii de opozanţi în Iran în 1988.

Mai mulţi cetăţeni suedezi sunt reţinuţi în Iran, între care diplomatul Johan Floderus, care lucrează pentru Uniunea Europeană şi care a compărut în instanţă în decembrie, acuzat că a conspirat cu Israelul, inamicul declarat al Iranului.

Iranul a folosit deja cetăţenii străini reţinuţi ca monedă de schimb pentru a asigura eliberarea cetăţenilor săi în străinătate, iar mass-media suedeză a evocat, de asemenea, posibilitatea unui schimb de prizonieri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu

O expoziţie Barbie la Londra, cu o păpuşă care a călătorit în spaţiu Design Museum din Londra va organiza începând de vineri o expoziţie Barbie,...

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii

Actorul britanic Ian McKellen nu va reveni curând pe scenă, după ce a căzut în timpul unei reprezentanţii Actorul britanic Ian McKellen, în vârstă de...

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam

Fanilor lui Taylor Swift li s-a interzis să campeze în apropierea locului de desfăşurare a concertului din Amsterdam Administraţia oraşului Amsterdam i-a avertizat pe fanii...

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului

SAGA festival începe vineri. Program, reguli de acces, bilete, harta evenimentului SAGA festiva se va desfăşura de vineri până duminică, la Romaero. Harta festivalului, care...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.