Cine este moldoveanca care se plimbă prin Bucureşti cu un bolid de aproape 800.000 de euro

Publicat:

Cine este moldoveanca care se plimbă prin Bucureşti cu un bolid de aproape 800.000 de euro

Bucureștenii au fost uimiți când au văzut prin oraș mașina de lux Rolls Royce Spectre. Aceasta aparține soției unui milionar din Republica Moldova, pe nume Aliona Bostan.

Victor Bostan este proprietarului cramelor Purcari, din Republica Moldova. Soția sa este implicată, la rândul ei, în afaceri, dar, după cum se vede, este și o prezență mondenă de marcă.


Citeşte şi: Lista câştigătorilor celei de-a 96-a ediţii a premiilor Oscar – Stiripesurse.md

Anterior, Aliona Bostan, supranumită „Regina Purcari”, a mai circulat cu un Cullinan și un Dawn. Noul Rolls Royce Spectre este a doua astfel de mașină din România, după cea deținută de Sebastian Bălășescu, fondatorul Urgent Curier.

Potrivit Cancan.ro, Aliona Bostan ar fi mers doar pentru a-și testa noul Rolls, fără a se opri nicăieri.

Cine este moldoveanca care se plimbă prin Bucureşti cu un bolid de aproape 800.000 de euro

Victor Bostan s-a specializat în domeniul vinului încă de când era elev. Și-a început practica de oenolog la o vinărie într-un oraș din apropierea satului natal, Cărpineni, din R. Moldova. Acum, el deține cramele Purcari şi Bostavan din R. Moldova, dar şi Crama Ceptura, din România.

Acțiunile producătorului Purcari Wineries au înregistrat, între 15 ianuarie și 15 februarie anul acesta, un randament de 4,42% în raport cu moneda euro, practic cea mai bună evoluţie din indicii BET şi BET-XT.

„Este un pas înainte pentru a spori amprenta şi poziţia Purcari pe piaţă, în regiunea Orientului Mijlociu şi Africa. Actuala achiziţie face parte din strategia comercială a Grupului de dezvoltare de noi pieţe, după deschiderea unui birou necomercial de reprezentare în China în 2019 şi a unei companii comerciale în Ucraina în 2021”, se arăta în comunicatul emis de Victor Bostan, la jumătatea lunii ianuarie, când a anunțat extinderea în Turcia, dar și în alte zone ale lumii.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

În Europa încep testele pentru vaccinul ARNm împotriva cancerului pulmonar

În Europa încep testele pentru vaccinul ARNm împotriva cancerului pulmonar Un pacient din Marea Britanie este unul dintre primii europeni care participă la un studiu...

Renato Usatîi: Desemnarea Maiei Sandu pentru alegerile prezidențiale provoacă tensiuni în PAS

Renato Usatîi: Desemnarea Maiei Sandu pentru alegerile prezidențiale provoacă tensiuni în PAS Desemnarea Maiei Sandu pentru alegerile prezidențiale a generat nemulțumiri în interiorul Partidului...

Descoperire spectaculoasă lângă Târgu Neamț – relicve de acum 7000 de ani!

Descoperire spectaculoasă lângă Târgu Neamț - relicve de acum 7000 de ani! Specialiştii de la Complexul Muzeal Naţional (CMN) Neamţ au scos la lumină vestigii...

R. Moldova va exporta roșii proaspete în Israel

R. Moldova va exporta roșii proaspete în Israel Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor informează toți producătorii de roșii, despre acceptul țării Israel de a importa...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.