Cine-l mai înţelege pe Biden? VIDEO – Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el

Publicat:

Cine-l mai înţelege pe Biden? Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el

Preşedintele Joe Biden a făcut miercuri un gest pe care mulţi nu şi l-ar fi imaginat niciodată: şi-a pus pe cap o şapcă roşie cu sloganul “Trump 2024”, poate fără a evalua impactul imediat pe care l-ar avea, notează AFP, potrivit stiripesurse.ro.

Acest moment, pe care liderul american l-a vrut, fără îndoială, lejer sau plin de umor, s-a petrecut într-o unitate de pompieri din Shanksville, oraşul din Pennsylvania unde zborul United 93 s-a prăbuşit pe 11 septembrie 2001.


Vezi şi: VIDEO – Harris îl pune pe Trump în defensivă într-o dezbatere aprinsă – Stiripesurse.md

Joe Biden a mers la această cazarmă, exact la 23 de ani după atacuri, pentru a predica unitatea ţării, a explicat Andrew Bates, purtător de cuvânt al Casei Albe.

Cine-l mai înţelege pe Biden? Şi-a pus o şapcă ”Trump 2024”şi tot Internetul râde de el

“Prieteneşte, i-a dat o şapcă unui susţinător al lui Trump care i-a spus apoi că, în acelaşi spirit, preşedintele ar trebui să poarte şapca lui Trump. Şi a purtat-o pentru scurt timp”, a încercat să justifice purtătorul de cuvânt.

Înregistrarea video, care a inundat reţelele de socializare, îl arată pe Biden zâmbind larg, care poartă deja o şapcă, acoperind-o cu această şapcă Trump care tocmai îi fusese oferită.

Republicanii au exploatat imediat această imagine a preşedintelui Statelor Unite purtând emblema distinctivă a partizanilor lui Trump.

“Mulţumesc pentru sprijin, Joe!”, a postat ironic pe X echipa de campanie a lui Donald Trump.

Gestul lui Joe Biden a avut loc a doua zi după dezbaterea televizată dintre Donald Trump şi Kamala Harris.

“Kamala Harris a mers atât de rău în dezbaterea de aseară, încât Joe Biden tocmai şi-a pus o şapcă Trump”, a mai scris echipa de campanie a republicanului. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina și Moldova vor asigura transportul zilnic a 7 milioane de metri cubi de gaze

Ucraina și Moldova vor asigura transportul zilnic a 7 milioane de metri cubi de gaze Ucraina și Moldova intenționează să majoreze capacitățile de transportare a...

ANSA a început controale în mai multe abatoare din ţară

ANSA a început controale în mai multe abatoare din ţară Inspectorii din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) au inițiat mai multe controale la...

CSJ respinge cererea avocaţilor lui Şor

CSJ respinge cererea avocaţilor lui Şor Curtea Supremă de Justiție a respins cererea de strămutare depusă de avocații lui Ilan Șor. Este vorba despre litigiul...

Primul şofer prins beat la volan sub noua lege

Primul şofer prins beat la volan sub noua lege Poliția informează că a fost reținut primul șofer, după noile modificări în Codul Penal care se...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.