Ciocnirea titanilor în SUA: Trump şi Harris vor avea o dezbatere televizată la 10 septembrie!

Publicat:

Ciocnirea titanilor în SUA: Trump şi Harris vor avea o dezbatere televizată la 10 septembrie!

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, şi contracandidata democrată, Kamala Harris, vor participa pe 10 septembrie la o dezbatere electorală transmisă de ABC, a anunţat postul joi. Va fi prima confruntare faţă în faţă între cei doi rivali politici, între care există o cursă strânsă, potrivit sondajelor, relatează Reuters, potrivit stiripesurse.ro.

Într-o conferinţă de presă la reşedinţa sa din Palm Beach, Florida, Trump a declarat că doreşte dezbateri suplimentare pe 4 septembrie şi 25 septembrie, care ar urma să fie difuzate de Fox şi NBC.


Vezi şi: VIDEO Ce se află, de fapt, sub Antarctica: Un submersibil a spart structurile secrete de gheață, iar apoi a dispărut (stiripesurse.ro)

Harris a declarat într-o postare pe X că aşteaptă cu nerăbdare dezbaterea din 10 septembrie, după ce Trump “a fost în sfârşit de acord”.
După o vizită de campanie în zona Detroit, ea a declarat presei că este dispusă să discute despre mai multe dezbateri, dar un oficial al campaniei a reiterat poziţia sa potrivit căreia o dezbatere la Fox pe 4 septembrie nu este posibilă.

Ciocnirea titanilor în SUA: Trump şi Harris vor avea o dezbatere televizată la 10 septembrie!

Discuţiile privind viitoarele dezbateri depind de participarea lui Trump la dezbaterea din 10 septembrie de pe ABC, a spus oficialul. Echipa de campanie a lui Harris s-a opus deja unei dezbateri la Fox, afirmând că reţeaua gazdă ar trebui să fie una care s-a implicat în dezbaterile primare recente ale ambelor partide.

Citeşte şi: Ucraina atacă masiv cu drone regiunea Lipeţk din Rusia – Stiripesurse.md

Trump a sugerat anterior că s-ar putea retrage de la dezbaterea ABC, programată înainte ca Harris, vicepreşedintele SUA, să-l înlocuiască pe preşedintele Joe Biden în calitate de candidat prezidenţial democrat în urmă cu mai puţin de trei săptămâni, dând peste cap competiţia. Dezbaterea din 10 septembrie de pe ABC urma să fie a doua din cele două convenite între Biden şi Trump, după dezbaterea lor din 27 iunie de la CNN.
Un sondaj Ipsos publicat joi a arătat că Harris şi-a mărit avansul faţă de Trump de la sfârşitul lunii iulie, cu 42% faţă de 37%, comparativ cu un sondaj Reuters/Ipsos din 22-23 iulie, care o credita cu 37% din voturi faţă de 34% pentru Trump.

Conferinţa de presă de joi din Palm Beach a fost prima apariţie publică a lui Trump de când Harris l-a ales marţi pe guvernatorul din Minnesota, Tim Walz, drept contracandidat.

Alegerile din SUA vor avea loc pe 5 noiembrie.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

A fost reluată circulația rutieră pe podul din strada Ismail

A fost reluată circulația rutieră pe podul din strada Ismail Circulația rutieră pe podul din strada Ismail a fost reluată, anunță Primăria municipiului Chișinău. Citește...

JO 2024. Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de bronz pentru Moldova

JO 2024. Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de bronz pentru Moldova Sportivul moldovean Serghei Tarnovschi, în vârstă de 27 de ani, a câștigat astăzi, 9...

Elveția majorează asistența pentru agricultura din Moldova

Elveția majorează asistența pentru agricultura din Moldova Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare suplimentează fondurile acordate proiectului „Sprijin de urgență pentru producătorii agricoli în contextul...

Ar fi furat un ATV. Trei tineri au ajuns pe mâna poliției

Ar fi furat un ATV. Trei tineri au ajuns pe mâna poliției Trei tineri de 19, 20 și 27 de ani, originari din raionul...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.