X

Circulaţia trenurilor Thalys a fost întreruptă pe tronsonul care leagă Franţa de Olanda şi Germania

Circulaţia trenurilor de mare viteză Thalys care leagă Parisul de Germania şi Olanda a fost întreruptă joi ”până la ora 14:00 (13:00 GMT) cel puţin’‘, a anunţat compania.

”Reluarea traficului este condiţionată de redeschiderea liniilor clasice şi de mare viteză în Olanda şi Germania”, se precizează în anunţ, avertizându-se totodată că “situaţia poate rămâne perturbată şi degradată pe tot parcursul zilei, relatează France Presse, conform agerpres.

Citeşte şi: Vânt violent în vestul Europei. O femeie a murit după ce un copac a căzut peste maşina ei

Prin urmare, Thalys recomandă călătorilor vizaţi să-şi amâne deplasările şi îi trimite pe site-ul său web şi la aplicaţia sa de mobil pentru a afla informaţii în timp real cu privire la evoluţia situaţiei.

Indiferent de condiţiile de tarifare, toate biletele rezervate pentru trenurile în cauză pot fi schimbate în funcţie de disponibilitate sau rambursate fără costuri suplimentare de la punctul de vânzare iniţial, a afirmat compania într-un comunicat.

În Olanda traficul aerian şi feroviar a fost suspendat complet din cauza vremii nefavorabile, iar în zone din Germania traficul feroviar a fost suspendat.

Citeşte şi: 52 de oameni au ars de vii într-un autobuz care a luat foc în mers

Tags: frantagermaniaolandaThalystren de mare viteza
Categorii: Diaspora