X

Ciurea: Ceban a obținut un al doilea mandat din primul tur pentru că nu are o identitate politică

Ion Ceban a reușit să obțină la alegerile de duminică, 5 noiembrie, un scor de aproape 51%, obținând un al doilea mandat din primul tur, pentru că nu are o identitate politică.

„Foștii săi colegi socialiști și membrii altor partide au fost mereu criticați pentru că nu aveau o identitate politică clară… Ceban a tot stat ascuns și a câștigat din asta. A reușit să îi atragă de partea sa și pe unii, și pe alții. Toți au văzut în el o persoană care le poate reprezenta interesele”, a spus Corneliu Ciurea.

Citește și : Cum și-au reparat Ucraina și România relația tensionată pentru a deveni aliați

„Eu însă voi spune în felul următor: Ion Ceban nu se va putea ține permanent de această strategie, să se ascundă și să își șteargă identitatea politică. La un moment dat, va trebui să fie de partea cuiva și sunt foarte curios partea cui o va alege, atunci nu va mai fi un secret, iar noi vom afla cine este cu adevărat Ion Ceban. Acum, politic, nu știm cine este Ion Ceban”, a mai adăugat Corneliu Ciurea.

Reamintim că în urma scrutinului de duminică, 5 noiembrie,Ion Ceban a obținut al doilea mandat de primar al Chișinăului, cu aproape 51% din voturi. Alegerile urmează să fie validate de Comisia Electorală Centrală (CEC). Partidul condus de Ceban – MAN și PAS obțin în urma alegerilor de duminică câte 20 de mandat de consilieri în CMC. 

Citeşte şi: Adrian Albu: De fiecare dată vor fi alături de dumneavoastră

Tags: Corneliu CiureaIon CebanMANPAS
Categorii: PoliticăȘtirile zilei