Cluburile sportive din Germania ar trebui să facă economii de energie de cel puţin 20% în lunile următoare

Publicat:

Cele 90.000 de cluburi sportive din Germania ar trebui să facă economii de energie de cel puţin 20% în lunile următoare, a indicat marţi Comitetul Olimpic German (DOSB), citat de DPA, potrivit agerpres

Comitetul Olimpic German speră că această abordare va preveni închiderea totală a piscinelor şi a instalaţiilor sportive în urma crizei energetice globale. DOSB vrea să ajute cluburile să economisească energie graţie unui plan detaliat, în etape.


Citește și :  Liz Truss este oficial noul premier al Regatului Unit – VIDEO

“Sportul organizat îţi aduce contribuţia în această situaţie dificilă şi îşi asumă din nou responsabilitatea socială”, a declarat preşedintele DOSB, Thomas Weikert, într-un comunicat.

În acelaşi timp, DOSB a afirmat că şi-ar fi dorit să existe un sprijin pentru sport în al treilea pachet de ajutor lansat recent de guvernul german.

Directorul executiv al DOSB, Torsten Burmester, a remarcat: “Nu se poate ca politicienii să repete greşelile din timpul pandemiei de coronavirus şi să ignore importanţa sportului pentru societate.”

Potrivit lui, consecinţele pandemiei au epuizat rezervele financiare ale multor cluburi, cărora le va fi greu să facă faţă creşterii abrupte a costurilor energiei.

Citește și :  Putin s-a dus la exerciţiile militare din Extremul Orient rus, la care participă şi China

Liga Germană de Fotbal (DFL) a recomandat deja cluburilor din primele două divizii să stabilească un obiectiv individual de economisire a energiei de 15 până la 20% pentru sezonul curent.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda

Șefa statului s-a întâlnit cu moldovenii care locuiesc în Irlanda Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a aflat într-o vizită de lucru la Dublin, unde a...

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze

FOTO/ Submarin de 48 de metri, filmat pe străzile unui oraș din Germania. Sute de oameni au ieșit să facă poze Un uriaș submarin e...

Tragedie pe o autostradă din China. Un pod s-a prăbușit din cauza ploilor. 11 persoane au murit

Tragedie pe o autostradă din China. Un pod s-a prăbușit din cauza ploilor. 11 persoane au murit Prăbuşirea parţială a unui pod de autostradă, provocată...

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.