X

CNA pe urmele candidatei Natalia Morari

CNA pe urmele candidatei Natalia Morari

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) verifică activitatea financiară a companiei Media Sapiens, administrată de jurnalista Natalia Morari, care pretinde, acum, la Președinție.

Citește și: Kremlinul avertizează Europa că va plăti mai mult pentru gaze

Respectiv, ofițerii CNA  au confirmat pentru agenția IPN că au solicitat informații în raport cu activitatea companiei menționate.

„Centrul Național Anticorupție examinează o sesizare recepționată de la Serviciul Prevenirea și Combaterea Spălării Banilor referitoare la unele tranzacții financiare ale companiei Media Sapiens. Informația solicitată de CNA de la companie este necesară pentru examinarea multilaterală și sub toate aspectele a acestei sesizări”, a precizat CNA.

Precizăm că, anterior,  Natalia Morari invoca că este supusă „presiunilor”  după ce a primit o scrisoare de la CNA în care i se solicită, în calitate de administrator al societății comerciale Media Sapiens SRL, să prezinte informația cu privire la activitatea economico-financiară a companiei, din 2022 până în prezent.

 „Cererea din partea CNA este un început de atac asupra mea, care are drept scop de a mă denigra și intimida”, declara Morari.

Tags: CNAMedia SapiensNatalia Morari
Știrile zilei