X

Un colet adresat ministrului american al finanţelor a fost examinat de poliția din Los Angeles

Poliţia din Los Angeles a fost chemată sâmbătă seara să examineze un colet suspect adresat ministrului american al finanţelor Steve Mnuchin. Geniştii au stabilit în final că pachetul, găsit pe aleea spre casa unui vecin al ministrului din faimosul cartier Bel Air, nu conţine explozibil, ci bălegar, relatează dpa şi Xinhua.

Autorităţile au precizat pentru postul local KABC că au primit un apel în jurul orei 7.30 pm (03.30 GMT, duminică) cu privire la un colet suspect pe numele lui Steve Mnuchin care ar fi fost lăsat pe drumul spre o casă învecinată. O filmare aeriană realizată de NBC i-a arătat pe poliţişti inspectând o cutie de mari dimensiuni învelită în hârtie de împachetat. În operaţiune a fost implicat şi Serviciul Secret american, a precizat NBC, conform agerpres .

Mnuchin (55 de ani), bancher şi fost producător de film, a fost unul din susţinătorii fervenţi ai controversatei reforme fiscale recent adoptate în SUA. Potrivit postului ABC 7, pe pachet mai scria că vine din partea “poporului american”.

Citește și : Coreea de Nord califică drept „un act de război care distruge pacea şi stabilitatea” noile sancțiuni impuse de ONU

Tags: colet suspectexplozibilKABClos angelespolitiaSteve Mnuchin
Categorii: Știrile zilei