X

Comisia Rada ucraineană a aprobat un amendament la proiectul de lege privind mobilizarea

Comisia Rada ucraineană a aprobat un amendament la proiectul de lege privind mobilizarea

Pe 12 martie, Comisia Radei Supreme pentru Securitate Națională, Apărare și Informații a început să analizeze modificări la proiectul de lege privind mobilizarea. Adjunctul Poporului de la Solidaritatea Europeană Alexei Goncearenko a relatat acest lucru pe canalul de  Telegram.

„La o ședință a Comisiei pentru securitate națională și apărare, tocmai a fost adoptat un amendament cu un vot, excluzând din textul proiectului de lege întreaga secțiune a modificărilor Codului de procedură administrativă”, a scris Goncearenko.

Citește și Fiscul de 8 martie a înregistrat încasări în domeniul HoReCa de circa 7,2 milioane lei și la comercianții de flori – de circa 7 milioane lei

El a explicat că în acest fel sunt ridicate propunerile Cabinetului de Miniștri de înghețare a conturilor, a cardurilor bancare, a restricțiilor de deplasare în străinătate și de conducere în raport cu evazivă. “Votul în comisie a fost șapte pro, șase împotrivă. După aceasta, ședința a fost întreruptă și apoi închisă de șeful comisiei. Ceva nu a mers conform planului”, a menționat deputatul popular.

Goncearenko a clarificat că comisia va continua să analizeze amendamentele pe 13 martie.

Tags: a aprobat un amendamentComisia Rada ucraineanăla proiectul de lege privind mobilizarea
Categorii: Război in UcrainaȘtirile zilei