Compania Virgin Galactic va relua începând din 16 februarie vânzările de bilete pentru zborurile spaţiale

Publicat:

Compania Virgin Galactic Holding Inc., deţinută de miliardarul britanic Richard Branson, a anunţat marţi că va relua începând din 16 februarie vânzările de bilete pentru următoarele sale călătorii spaţiale dedicate publicului general, informează Reuters, potrivit agerpres.

Biletele puse în vânzare au preţul de 450.000 de dolari fiecare, o sumă care include şi un depozit iniţial de 150.000 de dolari.


Citește și : Una dintre cele mai vechi grădini zoologice din Marea Britanie îşi închide definitiv porţile

“Plănuim să îi avem la bord pe primii 1.000 de clienţi ai noştri la începutul serviciului de zboruri comerciale spre sfârşitul acestui an”, a declarat Michael Colglazier, CEO-ul Virgin Galactic.

Acţiunile companiei au scăzut cu 66% din luna octombrie 2021, când Virgin Galactic a anunţat că amână lansarea serviciului său destinat zborurilor comerciale în spaţiu pentru cel de-al patru trimestru al anului 2022.

Rezervările pentru aceste zboruri spaţiale vor include şi accesul la comunitatea Future Astronaut, care va oferi membrilor săi o serie de evenimente, călătorii şi activităţi de pregătire înaintea voiajelor pe orbita Terrei.

Citește și : Boris Johnson se bazează pe spionii săi: ‘Informaţiile încă nu sunt încurajatoare!’

Şi alte companii, precum SpaceX, deţinută de Elon Musk, şi Blue Origin, deţinută de Jeff Bezos, încearcă să facă din turismul spaţial o realitate, iar unele dintre ele au lansat deja misiuni cu civili în spaţiu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale

Meta prezintă Movie Gen, noul său generator de video cu ajutorul inteligenței artificiale Compania Meta a prezentat Movie Gen, noul său generator de video cu...

Antarctica ‘înverzește’ într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice

Antarctica 'înverzește' într-un ritm alert din cauza schimbărilor climatice Un nou studiu arată că porțiunea acoperită de vegetație din Peninsula Antarctică a crescut de peste...

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare

Sky News a renunţat la interviul cu Boris Johnson din cauza interdicţiei de înregistrare Sky News a renunţat la un interviu cu Boris Johnson, după...

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă

Care sunt cele mai frumoase și alese flori de toamnă Nu doar primăvara este un anotimp al florilor, și toamna are propriul farmec și există...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.