X

Complicea asasinului din Rîșcani face parte din partidul lui Şor

Complicea asasinului din Rîșcani face parte din partidul lui Şor

Una dintre complicii asasinului de la Rîșcani, membră a fostului Partid ”ȘOR”. Potrivit informaţiilor din presă, moldoveanca reținută de autoritățile noastre pe, 2 septembrie, în cadrul anchetei privind asasinarea din 10 iulie a cetățeanului turc Eren Izzet, la o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei, este afiliată grupării criminale Șor.

Citeşte şi: Demisie-ŞOC în Ucraina! Kuleba pleacă din funcţia de ministru de externe – Stiripesurse.md

Potrivit surselor din cadrul PCCOCS, este vorba despre Irina Nautevici, în vârstă de 34 de ani. Aceasta a fost președintele organizației primare a fostului Partid ”ȘOR” din comuna Vatici, raionul Orhei.

Complicea asasinului din Rîșcani face parte din partidul lui Şor

Femeia, care figurează în ancheta demarată de autoritățile R. Moldova drept complicele nr.3, este concubina complicelui nr.1, Toper Hasan, cu care are și doi copii. Șeful interimar al PCCOCS, Victor Furtună, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că două persoane au fost reținute în cadrul anchetei privind asasinarea din 10 iulie a cetățeanului turc Eren Izzet pe o terasă din sectorul Rîșcani al capitalei.

Una dintre ele este o cetățeană a R. Moldova, care a avut rolul de preluare și transportare a asasinului și a complicelui nr.1, cu care se află în concubinaj.

Tags: asasinatcomplicefemeieIrina NauteviciPartid ȘorRîşcani
Social