X

Comuniștii nu au decis încă dacă-l susțin sau nu pe Stoianoglo

Comuniștii nu au decis încă dacă-l susțin sau nu pe Stoianoglo

Comuniștii nu au decis deocamdată dacă-l vor susține sau nu la prezidențiale pe fostul procuror general, Alexandr Stoianoglo, înaintat de socialiști.

Citește și: A rămas blocat pe o stâncă. Un bărbat din Orhei a avut nevoie de ajutorul salvatorilor

Precizarea a fost făcută de liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, care, potrivit TV8, se declară surprins de numărul mare de doritori să ajungă la Președinție.

„Nu a fost luat decizie privitor la această problemă. Nici susținem, nici nu susținem. Pe mine mă miră un singur fapt. Tot îi aiurea în țară noastră. Așa de mulți candidați doresc să prelungească această aiureală”, a declarat liderul comuniștilor, Vladimir Voronin.

Precizăm că, anterior, liderul socialiștilor Igor Dodon l-a înaintat pe Stoianoglo în calitate de candidat al socialiștilor la alegerile prezidențiale din toamnă. Atunci, Dodon a făcut apel, inclusiv la comuniști să susțină ideea unui candidat comun al opoziției la prezidențiale.

Mai precizăm că cele două formațiuni politice de stânga – PSRM și PCRM formează un bloc comun în Parlament – Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).

Tags: Alexandr StoianogloBCSPCRMPSRM
Știrile zilei