X

Condamnarea fostei iubite a lui Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, menținută

– Condamnarea fostei iubite a lui Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, pentru trafic sexual a fost menținută, în ciuda faptului că un jurat a recunoscut că a declarat în mod fals înainte de proces că nu a fost abuzat sexual , informează mediafax.

Maxwell a cerut rejudecarea procesului după ce s-a aflat că unul dintre jurați fusese abuzat sexual, dar declarase în fals înainte de proces că nu fusese abuzat.

Citește și :  Regiunea Donbas va deveni centrul războiului în următoarele săptămâni

Întrebat anterior procesului dacă a fost victima vreunui abuz sexual, juratul a bifat “nu”, dar a contrazis acest lucru în interviurile televizate de după proces, recunoscând că a fost abuzat sexual în copilărie, conform Sky News.

Juratul a insistat că nu a mințit pentru a face parte din juriu.

El a declarat pentru agenția de presă Reuters că nu își amintește să fi fost întrebat despre experiențele sale cu abuzuri sexuale atunci când a completat chestionarul pentru jurați, insistând că ar fi răspuns sincer.

În timpul unei audieri din martie, el a declarat că s-a grăbit să completeze chestionarul și a făcut o greșeală când a spus că nu a fost victima unui abuz sexual.

Avocații lui Maxwell ar fi cerut ca juratul să fie eliminat din juriu și au declarat că declarația falsă i-a refuzat clientului lor un proces corect. Dar procurorii au spus că nu există nicio dovadă că juratul a fost părtinitor.

Citește și :  Șeful AIEA: Atacul asupra unui reactor nuclear ‘nu este un scenariu probabil’ în conflictul dintre Rusia și Ucraina

Ghislaine Maxwell, fosta iubită a bancherului miliardar Jeffrey Epstein care s-a sinucis în 2019 în închisoare, a fost condamnată anul trecut pentru că l-a ajutat pe acesta să abuzeze sexual adolescente.

Tags: Ghislaine MaxwellJeffrey Epsteinprocesvictimă
Categorii: Diaspora