X

Consilierii PAS îl convoacă pe Ceban la raport. Se anunță ședința CMC

Consilierii PAS îl convoacă pe Ceban la raport. Se anunță ședința CMC

Consilierii municipali PAS anunță despre convocarea ședinței Consiliului Municipal Chișinău (CMC) pentru ziua de vineri, 25 ianuarie.

Citește și: Primarul Ceban vrea mai mulți bani pentru Chișinău și lansează petiția

Aleșii locali din partea PAS solicită un raport din partea primarului general, Ion Ceban, care este așteptat să prezinte proiectul bugetului provizoriu pentru anul 2024 și discutarea aspectelor ce țin de serviciul de asistență personală, compensațiile la căldură și grupele cu program prelungit.

Șeful Direcției municipale pentru educație este așteptat să raporteze despre „implicarea cadrelor didactice în finanțarea Partidului MAN”, iar viceprimarul Angela Cutasevici despre executarea bugetului pentru anul 2023.

De asemenea, aleșii locali din partea PAS își doresc constituirea fracțiunilor în CMC și a comisiilor de profil.

„Fracțiunea PAS din CMC face apel către consilierii municipali din toate fracțiunile și cheamă la maturitate politică. Este timpul să ne punem pe treabă și să începem să lucrăm pentru Chișinău, așa cum ne-au mandatat cetățenii”, menționează consilierii locali aleși din partea PAS.

Precizăm că aceasta este a treia tentativă de convocare a Consiliului Municipal Chișinău după alegerile locale generale care s-au desfășurat în luna noiembrie trecut.

Primele două încercări au eșuat din lipsă de cvorum.

Tags: consilierii PASconsilierii PAS în CMCședința CMC
Știrile zilei